24.05.2022-15:22 (Son Güncelleme:24.05.2022-15:22)

Üç Kız Kardeş 2. sezonda devam edecek mi? Üç Kız Kardeş final mi yoksa sezon finali mi?

Son dönemin ses getiren dizilerinden biri olan ve İclal Aydın'ın yazdığı eserle aynı isimle televizyon ekranlarında yer alan Üç Kız Kardeş dizinin yeni sezonda devam edip etmeyeceği merak ediliyordu. Dizi hayranları 'Üç Kız Kardeş 2. sezonda devam edecek mi? Üç Kız Kardeş final mi yoksa sezon finali mi?' gibi sorulara bir süredir yanıt ararken sonunda dizinin akıbeti belli oldu. İşte detaylar...

Kanal D ekranlarında yayınlandığı anda dikkatleri çeken ve sevilen dizinin 2. sezonda devam edip etmeyeceği merak konusu oldu. Her Salı akşamı ekranlardaki yerini alan Üç Kız Kardeş dizinin 2. sezonda devam edip etmeyeceği kesinleşti.

Üç Kız Kardeş 2.sezonda devam edecek mi?

Dikkatleri üzerine çeken ve yayınlandığı andan itibaren ilgiyle takip edilen Üç Kız Kardeş dizisinin yeni sezonda olup olmayacağı dizi hayranları tarafından en çok araştırılan konular arasına girdi. Yapımdan buna dair gelen açıklamalar sonrasında ise dizinin 2. sezon akıbeti belli oldu. Üç Kız Kardeş dizisi 2. sezonda da Kanal D ekranlarında sevenlerinin karşısında yer almaya devam edecek.


Üç Kız Kardeş final mi yoksa sezon finali mi?

Yoğun geçen bir sezonun sonuna yaklaşılırken dizinin final mi yoksa sezon finali mi vereceği de araştırılan konular arasında yerini aldı. Bunun üzerine yapımdan açıklama geldi. Sevilen birçok ismin bir arada olduğu dizi şimdiye kadar 11 bölümüyle ekranlara geldi. Bunun ardından ise Üç Kız Kardeş dizisinin 16. bölüm sonrasında yani 14 Haziran Salı günü sezon finali yapacağı açıklandı. 

isililyas@haber365.com.tr