29.05.2022-13:55 (Son Güncelleme:29.05.2022-13:55)

Twitter gizli hesaplara nasıl bakılır? Twitter gizli hesap görme 2022

Twitter kullanıcıları bu aralar gizli hesapları görüp göremeyeceklerini araştırıyorlar. İşte Twitter gizli hesaplara ulaşım...

İlk başta şunu söylemek en azından araştırma yapanlar için doğru olacaktır. Twitter'a giriş yaptıktan sonra gizli hesapları görebilmek diye bir şey maalesef yoktu. Dolayısıyla internet üzerinde açık olarak gördüğünüz Twitter hesap görme uygulamalarının tamamı sahtedir.

Twitter gizli hesapları görebilme uygulamaları

Bu hesapları görmenin mantığı o hesabın bir erkeğe aitse muhtemel olarak futbol ya da siyaset konularında tweet atacağını varsayarak siz de bir fake hesap açacak ve bu konularda 50-60 adet tweet atacaksınız ve bu işlemlerden sonra görmek istediğiniz hesabın sahibine takip isteği yollayacaksınız. Sizi zararsız görüp muhtemel olarak isteğinizi kabul edecek ve geri dönüş sağlayacaktır.

Eğer görmek istediğiniz hesap bir kadına aitse bu noktada kadınların genelde ilgilendikleri konular yani gezi, makyaj gibi konularda tweet atacak ve bu işlemlerden sonra karşı tarafa istek yollayacaksınız. Bu isteğiniz muhtemel olarak kabul görecek ve geri dönüş sağlayacak çünkü siz de kadınların ilgilendikleri konularda tweet atmış olacaksınız.

Görmüş olduğunuz üzere siz de bu yöntemi kullanarak gizli hesaplara ulaşım sağlayabilirsiniz.

Twitter gizli hesapları uygulamayla görebilir miyim?

Bunun olmayacağı maalesef Twitter algoritması ve sistemleri açısından imkansızdır. Bu konuda karşınıza çıkan bütün aplikasyonlar ve web siteleri tamamen sahtedir ve işinize yaramayacaktır.

kbugrademir@haber365.com.tr