24.10.2024-12:37 (Son Güncelleme:24.10.2024-12:37)

TUSAŞ Saldırısında Şehit Olan Taksi Şoförü Murat Arslan'ın Yakınlarından Duygusal Açıklamalar

TUSAŞ'ta gerçekleşen terör saldırısında şehit olan Murat Arslan'ın ailesi, acılarını paylaşarak teröre karşı dimdik durma mesajı verdi.

TUSAŞ Saldırısında Şehit Olan Murat Arslan'ın Ailesi Acılarını Paylaştı

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi'nin (TUSAŞ) Kahramankazan ilçesindeki tesisine yapılan terör saldırısında şehit düşen taksi şoförü Murat Arslan'ın yakınları, Anadolu Ajansı'na duygularını aktardı.

"Terörün Kökünün Kazınmasını İstiyoruz"

Şehit taksi şoförü Murat Arslan’ın kuzeni Mehmet Çavuş, "Vatan sağ olsun ama bunların da bir an önce bitmesi gerekiyor. Artık tamamen terörün kökünün kazınmasını istiyoruz," dedi. Aileden taksici olan Arslan’ın, iyi bir insan olduğunu anlatan Çavuş, Murat'ın günde beş vakit namazını kıldığını ve sadece insanlara iyilik yapma peşinde koştuğunu belirtti.

"Taksici Aile Değeri Kayıpları Yaşıyoruz"

Mehmet Çavuş, "Murat, hem amcamın hem de halamın torunu; iki taraftan akrabayız. 20'li yaşlarda iki çocuğu ve 15 yaşında bir kızı vardı. Bu olay, başka ocakların yanmaması için yaşanmamalı" şeklinde konuştu.

"Ateş Düştüğü Yeri Yakıyor"

Murat Arslan’ın kayınbiraderi Ramazan Memiş ise olayın televizyonda duyulmasının şok edici olduğunu ifade ederek, "O iyi bir insandı. Aile olarak namazlı, abdestli biriydi. Şehitlik güzel ama geride üç çocuk bıraktı," dedi. Memiş, "Ateş düştüğü yeri yakıyor. Hainler için bir şey yok, ama yaptıkları yüzünden bu acıyı yaşıyoruz" diye ekledi.

Taziye Ve Saygı

Şehit Arslan’ın evine ve sokağına Türk bayrakları asıldı. Ayrıca, Ankara Büyükşehir Belediyesi taziye çadırı kurarak aileye destek verdi.

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketinin (TUSAŞ) Kahramankazan ilçesindeki yerleşkesine yönelik terör saldırısında teröristlerin olay yerine giderken şehit ettikleri taksi şoförü Murat Arslan'ın yakınları, AA muhabirine konuştu. Arslan'ın evine ve sokağına Türk bayrakları asıldı, Ankara Büyükşehir Belediyesince taziye çadırı kuruldu.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr