19.03.2020-11:20
(Son Güncelleme:19.03.2020-11:15)
Türkiye Otelciler Birliği, mensup otellerde kahvaltı, öğle ile akşam yemeği servisinde açık büfe uygulamasının kaldırılmasının önerilmesi kararını verdi.
Türkiye Otelciler Birliği'nce (TÜROB), mensup otellerde kahvaltı, öğle ile akşam yemeği servisinde açık büfenin kaldırılmasıyla, "kahvaltı tabağı ve set menü" uygulamasına geçilmesi önerildi.
Birlik'ten gelen açıklamalaragöre, TÜROB, coronavirüs salgınına tedbir faaliyetleri boyutunda konaklama sektöründe uygulamaya geçirilebilecek yürütmeler hususunda faaliyetlerine devam ediyor.
Bu yönde TÜROB yönetimi, mensup otellerde kahvaltı, öğle ile akşam yemeği servisinde açık büfe uygulamasının kaldırılmasının önerilmesi kararını verdi.
TÜROB’dan mensup otellere yollanan açıklamada, “Misafirlerin bir arada oldukları ortak alanlar içerisinde şu an için faaliyette olan kahvaltı ve yemek salonları bulunuyor. Bu nedenle tüm otellerde ve restoranlarda ‘açık büfe’ uygulamasının kaldırılarak yerine ‘kahvaltı tabağı ve set menü’ uygulamasına geçilmesini öneriyoruz.” ifadeleri kullanıldı.
Türkiye Otelciler Birliği'nce (TÜROB), mensup otellerde kahvaltı, öğle ile akşam yemeği servisinde açık büfenin kaldırılmasıyla, "kahvaltı tabağı ve set menü" uygulamasına geçilmesi önerildi.
Birlik'ten gelen açıklamalaragöre, TÜROB, coronavirüs salgınına tedbir faaliyetleri boyutunda konaklama sektöründe uygulamaya geçirilebilecek yürütmeler hususunda faaliyetlerine devam ediyor.
Bu yönde TÜROB yönetimi, mensup otellerde kahvaltı, öğle ile akşam yemeği servisinde açık büfe uygulamasının kaldırılmasının önerilmesi kararını verdi.
TÜROB’dan mensup otellere yollanan açıklamada, “Misafirlerin bir arada oldukları ortak alanlar içerisinde şu an için faaliyette olan kahvaltı ve yemek salonları bulunuyor. Bu nedenle tüm otellerde ve restoranlarda ‘açık büfe’ uygulamasının kaldırılarak yerine ‘kahvaltı tabağı ve set menü’ uygulamasına geçilmesini öneriyoruz.” ifadeleri kullanıldı.
Haber365
bilgi@haber365.com.tr
DİĞER Ekonomi HABERLERİ