19.10.2024-15:54 (Son Güncelleme:19.10.2024-15:54)

Türkiye Yüzyılı Vizyonu İle Mücadele Dolu Bir Gelecek

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri, Kocaeli'de Türkiye Yüzyılı vizyonunu anlattı ve güçlü bir Türkiye için mücadele vurgusu yaptı.

Ömer İleri Kocaeli'de Açıklamalarda Bulundu

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri, Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde düzenlenen 6. Olağan İlçe Kongresi'nde yaptığı konuşmasında, Türkiye Yüzyılı vizyonuna vurgu yaptı. İleri, "Türkiye Yüzyılı, altyapısını güçlendiren, öz güvenini inşa eden ve iç dinamiklerini pekiştiren bir ülkenin yeni bir eşik atlama vizyonudur. İnşallah bu eşiği hep beraber aşacağız," dedi.

Türkiye'nin Dünya İçin Umudu

İleri, Türkiye’nin son 23 yılda gösterdiği mücadele ile dünya için bir umut ışığı haline geldiğini belirterek, "Bu mücadele bize güç ve güven kazandırdı," ifadelerini kullandı.

İnsanlığa Duyduğu Güven

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarından dolayı hayatını kaybedenler için rahmet dileyen İleri, "İnsanlık, bu barbarları mutlaka yenecek ve bu cinayet şebekesi tarih önünde hesap verecektir," şeklinde konuştu.

Mücadele ve Öz Güven Vurgusu

"Bu coğrafya sırtlanların hedefinde, ancak biz mücadele etmeye devam edeceğiz. Mücadele bizim karakterimizdir. Doğduğumuz günden itibaren hep mücadele verdik ve bunu hayatımızın her alanında sürdürmeye kararlıyız," diyen İleri, son 22 yılda her alanda önemli atılımlar gerçekleştirildiğini vurguladı.

Türkiye'nin Güçlü Bir Olması Gerektiği Vurgusu

Küresel güç dengesinin değiştiğini belirten İleri, "Yurt dışında büyük bir güç boşluğu var. Türkiye bu noktada öne çıkmalıdır. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, Türkiye bu fırsatı kaçırmayacak ve bu eşikten atlayacaktır," ifadelerini kullandı.

Düşünce ve Siyaset Anlayışına Dönüşüm

Toplumda nefret söylemi yayanların etkisinin azaltılması gerektiğini söyleyen İleri, "Muhalefetin yapıcı bir anlayışa dönüşmesi için çalışmalara devam edeceğiz," dedi. "Parti olarak nefreti değil, sevgiyi ön planda tutmak zorundayız," ifadelerini de ekledi.

Kongreye Katılan Önemli İsimler

Kongrede, AK Parti Kocaeli milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu, Veysal Tipioğlu, Mehmet Akif Yılmaz, Cemil Yaman ve Sami Çakır, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman ve diğer partililer yer aldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri, Kocaeli'nin Kartepe ilçesindeki bir düğün salonunda düzenlenen AK Parti Kartepe 6. Olağan İlçe Kongresi'ne katılarak konuşma yaptı.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr