18.10.2024-13:53 (Son Güncelleme:18.10.2024-13:53)

Türkiye Off-Road Şampiyonası Trabzon'da Gerçekleşti

Trabzon'da başlayan Türkiye Off-Road Şampiyonası'nın 5. ayağında sürücüler, üç etapta oldukça zorlu parkurlarda mücadele edecek.

Türkiye Off-Road Şampiyonası Trabzon'da Başladı

2024 Türkiye Off-Road Şampiyonası'nın 5. ayağı, Trabzon'un görkemli doğal güzellikleri eşliğinde başladı. Trabzon Off-Road Kulübü (TROFF), ICRYPEX ve PETLAS’ın sponsorluğunda gerçekleştirilen etkinlikte, Trabzon Valiliği, Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Akçaabat Belediyesi'nin destekleriyle önemli bir organizasyon gerçekleştirildi.

Kayıtlı Araçlar ve Protokol Tanıtımı

Şampiyonada toplamda 23 araç kayıt yaptırarak mücadeleye katıldı. Akçaabat Belediyesi önünde bir araya gelen yarış araçlarına, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, İl Gençlik ve Spor Müdürü Lokman Arıcı ve diğer protokol üyeleri tarafından start verildi.

Başkan Ekim ve İl Müdürü Arıcı'nın Açıklamaları

Başkan Ekim, yarışların kazasız bir şekilde geçmesi temennisinde bulunarak, bu tür etkinliklerin bölge turizmine katkı sağladığını belirtti. İl Müdürü Arıcı ise organizasyonun üç etapta gerçekleştirileceğini ifade ederek, "Çok güzel bir etkinlik olacağını düşünüyorum. Tüm vatandaşlarımızı yarışları izlemeye davet ediyoruz." şeklinde konuştu.

Gelecek Etaplar

Şampiyona, yarın Hıdırnebi Yaylası'nın Acısu Balıklı mevkisinde gerçekleştirilecek mukavemet etabı ile devam edecek. Etkinlik, pazar günü Yaylacık Sahili'nde düzenlenecek seyirci etabıyla son bulacak.

PETLAS 2024 Türkiye Off-Road Şampiyonası'nın 5. ayağı, Trabzon'da başladı.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr