16.06.2021-10:27 (Son Güncelleme:15.09.2024-20:30)

Türk Halk Müziğinin Efsane İsmi Yıldız Ayhan Vefat Etti!

Müzik camiası bugün kötü bir haberle güne başladı. Uzun zamandır tedavi gören halk müziğinin usta ismi Yıldız Ayhan hayatını kaybetti.

Sanat camiası güne acı bir haberle başladı. Bir süredir tedavi olan halk müziğinin usta isimlerinden Yıldız Ayhan, 83 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Türk müziği camiası usta isimlerden birini daha kaybetti. Halk müziğimizin önemli isimleri arasında yer alan Yıldız Ayhan, uzun süredir hastalıkları ile mücadele ediyordu. Yaşı gereği birçok rahatsızlığı bulunan Ayhan, mücadelesine daha fazla devam edemedi ve hayatını kaybetti. Yıldız Ayhan'ın vefatı tüm sanat camiasını yasa boğdu.

BİR TÜRLÜ TOPARLANAMADI

TRT sanatçısı eşi Ahmet Gazi Ayhan'ı 30 yıl önce kaybeden 2 kız çocuğu annesi Yıldız Ayhan, bir yıl önce evinde düşerek kalça kemiğini kırmıştı. Oldukça fazla ameliyat geçiren Ayhan, zatürre teşhisiyle hastanede tedaviye alındı. Durumu ağırlaşan Ayhan, yoğun bakım ünitesinde makineye bağlı yaşamını sürdürüyordu. Ayhan, 83 yaşında yaşam savaşını kaybetti.

PERŞEMBE GÜNÜ TOPRAĞA VERİLECEK!

Halk müziğinin efsane ismi Yıldız Ayhan'ın cenaze bilgileri de belli oldu. Ayhan'ın 17 Haziran Perşembe günü gerçekleştirilecek cenaze töreninin ardından öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedilecek.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
SIRADAKİ VİDEOLAR

Bilgisayar Başında Nasıl Oturmalıyız?

Kırmızı Soğanın Faydaları

Sivilcelerden Anında Kurtulma Yöntemleri...

Diş İmplantı Böyle Yapılıyor

Zayıflatıp Kilo Verdiren Bilgisayar Oyun...

Bel Fıtığı Tedavisi Diye Yaptıkları Hare...

Sezaryen Doğum Böyle Yapılıyormuş

Anne Karnından Çıkartılan Cenin