17.10.2024-18:25 (Son Güncelleme:17.10.2024-18:25)

TÜGVA'dan Gençlere Özgürlük ve Manipülasyona Dikkat Uyarısı

TÜGVA Üyesi Bilal Erdoğan, İzmir'de gençlerle buluşarak özgürlük ve manipülasyon konusunda önemli mesajlar verdi.

TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan İzmir'de Gençlerle Buluştu

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, İzmir'de üniversite öğrencileriyle bir araya geldi. Ege Üniversitesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen "Perspektif Gençlik" programında önemli konulara değindi.

Telefonların Manipülasyon Gücü

Erdoğan, istatistiklere dayanarak günde ortalama 7 saat cep telefonlarıyla vakit geçirildiğini vurguladı. "Telefonlar bizi esir alıyor, bir mecra haline getiriyor ve bizim dünya görüşümüzden, siyasi duruşumuza kadar birçok konuda manipüle ediliyoruz.” dedi.

İletişimde Açık Olmanın Önemi

Öğrencilere iletişimde açık yürekli olmaları gerektiğini tavsiye eden Erdoğan, "Osmanlı ecdadımız ve peygamber efendimizin sahabeleri, birbirlerine karşı çok açıklar ve affedicilerdi. Bu değerleri yaşatmalıyız.” şeklinde konuştu.

Kendi Gündeminizi Oluşturun

Erdoğan, gençlerden kendi gündemlerini oluşturma ve manipülasyona kapılmamalarını istedi. “Başkalarının hareketlerine takılıp kalmayın” diyerek özgürlük kavramının altını çizdi.

Selamlaşmanın Gücü

Toplumda sevgi ve güvenin önemini vurgulayan Erdoğan, “Kampüste birbirinizi selamlayarak başlayan bir iletişim geliştirin.” dedi.

TÜGVA'nın Gençlik Projeleri

TÜGVA Genel Başkanı İbrahim Beşinci, 81 il ve 605 ilçede gençler için projeler geliştirdiklerini belirtti. “Amacımız sağlam temellere oturan gençler yetiştirmek.” dedi.

Ak Parti Temsilcilerinin Katılımı

Etkinliğe, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan ile AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı da katıldı. Üniversite öğrencileri ile yapılan bu buluşma, gençlerin sorunlarına dikkat çekmeyi amaçladı.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, TÜGVA İl Temsilciliği tarafından Ege Üniversitesi ev sahipliğinde Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen "Perspektif Gençlik" programında üniversiteli gençlerle bir araya geldi.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr