11.10.2024-11:47 (Son Güncelleme:11.10.2024-11:47)

Trabzonspor Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı Zirve İddiasında

Trabzonspor Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı, şampiyonluk hedefiyle sezona iddialı bir giriş yaptı.

Trabzonspor Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı Şampiyonluk Hedefliyor

Teknik direktör Gürkan Çavdar, kadronun güçlenmesi için titiz bir çalışmanın yürütüldüğünü belirtti.

Gürkan Çavdar'dan Hedefler

Teknik direktör Gürkan Çavdar, Trabzonspor Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı'nın bu sezon şampiyonluk hedeflediğini söyledi. Sezonun başlangıcında 4 maçta 3 galibiyet ve 1 mağlubiyet aldıklarını vurgulayarak, "Bu seneki kadro bizim kemik kadromuz olacak. Önümüzdeki sezon 2 veya 3 takviyeli şampiyonluğun tek favorisi olmayı bekliyoruz." dedi.

Transfer Süreci ve Takım Uyumu

Çavdar, transfer sürecinin yoğun bir çalışma ile geçtiğini belirtti. "Transferleri doğaçlama yapmadık, çok çalıştık. Alacağımız oyunculara en ince ayrıntısına kadar bakarak, takımımıza uyup uymadığını analiz ettik" şeklinde konuştu. Ayrıca, takımdaki yeni oyuncuların Trabzon'u ve futbolu sevdiğinin altını çizdi.

Aida Hadzic'ten Motivasyon Açıklaması

Takım kaptanı Aida Hadzic, sezona güçlü bir başlangıç yaptıklarını ifade etti. Beşiktaş maçı hakkında, "Geçen sezon onlara 6-1 kaybetmiştik, bu maça motiveyiz," dedi. Defansif pozisyonda da sorumluluk alabileceğini belirten Hadzic, "Ben bir profesyonelim ve antrenörümün verdiği görevi her zaman en iyi şekilde yerine getirmeye çalışırım," sözleriyle durumu özetledi.

Andrea Gurtner'in Düşünceleri

Takıma yeni katılan kaleci Andrea Gurtner, ligin kalitesinin artmakta olduğunu belirterek, taraftarların kendisine sağladığı duygusal bağ ile burada kendini evinde hissettiğini ifade etti. "Buradaki atmosferi seviyorum ve maçlarda en iyi performansımı göstererek takıma katkıda bulunmak istiyorum," dedi.

Tüm bu gelişmeler, Trabzonspor Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı'nın bu sezonki hedefleri doğrultusunda ne kadar kararlı olduğunu göstermekte.

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi ekiplerinden Trabzonspor Petrol Ofisi, sezonu üst sıralarda bitirmeyi hedefliyor.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr