24.03.2021-14:55 (Son Güncelleme:24.03.2021-14:55)

Trabzonspor Emre Akbaba'yı İstiyor!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor, rakiplerinden Galatasaray'da forma giyen Emre Akbaba'yı önümüzdeki sezon için kadrosuna katmak istiyor.

Trabzonspor, önümüzdeki sezon için transfer çalışmalarına Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda başladı.

Gelecek sezon için güçlü bir kadro kurman isteyen Trabzonspor, Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın verdiği isimler üzerine yoğun bir çalışma yürütüyor.

Medipol Başakşehir forması giyen Edin Visca, Kasımpaşa forması giyen Fode Koita'nın ardından son olarak Galatasaray forması giyen orta saha oyuncusu Emre Akbaba'yı listesine ekleyen Trabzonspor, sezon sonunda Emre'yi kadrosuna katmak istiyor.

ABDULLAH AVCI ÇOK İSTİYOR

Teknik direktör Abdullah Avcı'nın, yaşadığı ağır sakatlıklar nedeniyle beklentileri karşılayamayan ve sarı-kırmızılılarda kalıp kalmayacağı belirsiz olan 28 yaşındaki oyuncunun transferinde ısrarcı olduğu kaydedildi. Emre Akbaba'yı telefonla arayan Abdullah Avcı'nın, kendisini kadroda görmek istediğini söylediği belirtildi.

ANTALYASPOR'DAN ALANYASPOR'A YOLCULUĞU

28 yaşındaki Emre Akbaba, Antalayaspor alt yapısından yetiştikten sonra aynı şehrin takımlarından olan Alanyaspor'a transfer oldu. Alanyaspor'da göstermiş olduğu performans ile büyük beğeni toplayan Emre Akbaba, Alanyaspor'un yakalamış olduğu yükselişte büyük bir pay sahibiydi. A Milli Takıma kadar yükselen Emre Akbaba, Milli forma ile çıktığı 6 karşılaşmada 3 gollük bir katkı sağlamıştı.

SAKATLIKLAR GALATASARAY'DA PEŞİNİ BIRAKMADI

2018-2019 sezonunda Alanyaspor'dan 4 milyon euroluk boservis ücreti ile Galatasaray'ın yolunu tutan Emre Akbaba, Teknik Direktör Fatih Terim'in gözdelerinden biri haline gelmişti.

Sarı kırmızılı kulüpte yaşadığı sakatlık nedeniyle uzunca bir süre formasından uzak kalan Emre Akbaba,sakatlığının ardından bir türlü istediği forma ulaşamamıştı.

SÖZLEŞMESİ BİTİYOR

Galatasaray ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Emre Akbaba, sözleşmesini görüşmeler olmasına rağmen halen yenilemedi. Durum böyle olunca Trabzonspor transferi ihtimali oldukça yükseldi.

Sarı kırmızılı forma ile bu zamana kadar 62 karşılaşmada forma giyen Emre Akbaba, 11 gol ve 6 asistlik bir katkı sağlamıştı.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr