19.10.2024-16:02 (Son Güncelleme:19.10.2024-16:02)

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan Adaylık Açıklaması ve Mali Durum Vurgusu

Ertuğrul Doğan, Trabzonspor'un geleceği ve mali durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Adaylık sürecini de değerlendirdi.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan’dan Açıklama

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, aralık ayında yapılması planlanan olağan genel kurulda aday olup olmayacağına dair önemli açıklamalarda bulundu. Doğan, "Ben bugüne kadar başladığım herhangi bir işi yarım bırakmadım" ifadesiyle adaylık konusunu gündeme getirdi.

Finansal İyileşme ve Camiaya Mesaj

Doğan, Papara Park'ta düzenlediği basın toplantısında, kulübün ekonomik durumu üzerine de değerlendirmelerde bulundu. Bankalar Birliği’nden çıkışlarının kulüp için kritik bir adım olduğunu savunan Doğan, "Trabzonspor için çok önemli bir adım olduğunu düşünüyorum. Yaklaşık 700-750 milyon liraya yakın bir faiz yükünden kurtulduk" dedi.

Bugünkü borcun 3 milyar 150 milyon liraya düştüğünü vurgulayan Doğan, kulüp için asıl sorunun gelir-gider dengesi olduğunu işaret etti. Trabzonspor’un önümüzdeki dönemde gelirlerini artırması gerektiğini belirten Doğan, İstanbul ve Trabzon'da çeşitli araziler üzerinde çalıştıklarını ifade etti.

Ertuğrul Doğan'ın Hedefleri

Doğan, şampiyon oldukları dönemde rakipleriyle bütçe farkının fazla olmadığını hatırlatarak, "Şimdi bu fark çok açıldı. Dolayısıyla gelir getirici kalemler yaratmalıyız" dedi.

Camiaya Olan Mahcubiyet

Yönetimle birlikte önemli çalışmalar yaptıklarına değinen Doğan, halihazırda sahada başarılı sonuçlar alamadıkları için camiasına karşı mahcubiyet hissettiğini belirtirken, teknik direktör Şenol Güneş’e olan güvenini de dile getirdi.

Hakem Kararları ve Hedefler

Doğan, hakem kararlarına dair görüşlerini de aktardı ve "Trabzonspor’un ligin başından beri açıkça katledildiğini belirtti. Kulüp olarak bu durumu hem yazılı hem sözlü olarak dile getirdik. Trabzonspor her zaman zirve yarışında olmayı hedeflemektedir" dedi.

Kongre sürecine dair açıklamalarını sürdüren Doğan, kulübün geleceği ile ilgili umutlarını koruduğunu ifade etti.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, Papara Park'ta düzenlediği basın toplantısında, aralıkta gerçekleştirilmesi planlanan olağan genel kurulda aday olup olmayacağına ilişkin açıklamada bulundu.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr