20.10.2024-13:42 (Son Güncelleme:20.10.2024-13:42)

Trabzon'da Off-Road Heyecanı: Seyirci Etabı Gerçekleşti

Türkiye Off-Road Şampiyonası'nın 5. ayağında Trabzon'da seyirci etabı coşkuyla yapıldı.

Trabzon'da Off-Road Şampiyonası'nın Seyirci Etabı

Türkiye'nin önde gelen motorsporu etkinliklerinden biri olan PETLAS 2024 Türkiye Off-Road Şampiyonası, Trabzon'da düzenlenen 5. ayağı çerçevesinde seyirci etabına ev sahipliği yaptı. Organizasyon, Trabzon Off-Road Kulübü (TROFF) tarafından ICRYPEX ve PETLAS sponsorluğunda, Trabzon Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve Akçaabat Belediyesi'nin katkılarıyla gerçekleştirildi.

Pilotlar Zorlu Parkurda Yarıştı

Yarışmanın üçüncü gününde, pilotlar özel tasarlanmış araçlarıyla Akçaabat ilçesindeki Yaylacık sahilinde 4,5 kilometrelik parkuru üç etap halinde tamamlamaya çalıştı. Zaman zaman zor anlar yaşayan pilotlar, en kısa sürede etabı geçmek için kıyasıya bir mücadele verdiler.

Gözetmenlerden Aksiyon Dolu Değerlendirme

Yarışmanın gözetmenler sorumlusunun Fatih Seyis olduğu belirtildi. Seyis, Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, "Üç gündür devam eden yarışmada yurt içinden ve yurt dışından toplamda 22 yarışmacı mücadele etti. Dün yaylada kar yağışı altında çok güzel bir yarışma gerçekleştirdik" ifadelerini kullandı. Seyis, bugünkü yarışmanın üç etaptan oluştuğunu ve yarışmacıların tekrar tekrar parkuru geçtiğini belirtti. "Güzel bir aksiyon yaşanıyor; tek temennimiz kazasız belasız yarışmayı sonlandırmak" diye ekledi.

Ödül Törenine Doğru

Akçaabat Kaymakamı Yusuf Cankatar ve diğer davetlilerin izlediği organizasyon, dereceye girenler için akşam gerçekleştirilecek ödül töreni ile sona erecek.

PETLAS 2024 Türkiye Off-Road Şampiyonası'nın 5. ayağı kapsamında seyirci etabı gerçekleştirildi. Trabzon Off-Road Kulübü (TROFF) tarafından ICRYPEX ile PETLAS sponsorluğunda Trabzon Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve Akçaabat Belediyesinin katkılarıyla düzenlenen şampiyonanın üçüncü gününde pilotlar, araçlarıyla Akçaabat ilçesinin Yaylacık sahilinde bir araya geldi. Hazırlıklarını tamamlayan pilotlar, 4,5 kilometrelik parkuru üç etap halinde en kısa sürede bitirebilmek için mücadele etti.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr