07.10.2024-16:25 (Son Güncelleme:07.10.2024-16:29)

Trabzon'da Futbolun Efsaneleri İçin Turnuva Başlıyor

Trabzon'da efsaneler anısına düzenlenen futbol turnuvası yarın başlıyor. Tüm taraftarlar davetli!

Trabzon'da 'Efsanelerle Yeniden Futbol Turnuvası' Heyecanı

Trabzon'da beklenen 'Efsanelerle Yeniden Futbol Turnuvası', yarın saat 16.00’da başlayacak. Bu organizasyon, Trabzon Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve Trabzonspor iş birliği ile düzenleniyor.

Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Faruk Kanca'nın Açıklamaları

Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Faruk Kanca, düzenlenen basın toplantısında etkinliğin amacı hakkında bilgi vererek, “Tüm taraftarlarımızı bu futbol şölenimize davet ediyorum. Her şey Filistin için, her şey Trabzonspor için,” dedi. Kanca, organizasyonun, bu sene vefat eden Trabzonspor’un üç başkanının anısına düzenlendiğini ifade etti.

Avni Aker’in geçmişten gelen önemine de değinen Kanca, “Burada birçok efsane doğdu. Gençlerimize, bu ruhun aşılanması önemli,” diyerek, sahada düşük yoğunluklu maçların yapılacağını belirtti.

Trabzonspor Yönetimi ve Efsanelere Saygı

Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Derviş Köz, turnuvanın önemini vurgulayarak, “Trabzonspor dört büyükten biriyse, bu efsanelerin sayesinde,” şeklinde konuştu.

Diğer yönetim üyesi Coşkun Öztürk ise, organizasyonun bir sembolik anlam taşıdığına dikkat çekerek, “Ben de Çarşamba günü burada top oynayacağım,” dedi.

Etkinliklerin Devamı Şart

Eski futbolculardan Hüseyin Tok, Trabzon’un futbol kenti olduğunu belirterek, “Bu gibi etkinliklerin daha çok yapılması gerekiyor,” dedi.

Toplantıda, turnuvada mücadele edecek takımların kura çekimi de gerçekleştirildi. Programa, Trabzon’un spor ve toplum kesiminden birçok kişi katıldı.

Trabzon'da "Efsanelerle Yeniden Futbol Turnuvası", yarın saat 16.00'daki karşılaşmayla başlayacak. Trabzon Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve Trabzonspor iş birliğinde organize edilen turnuvayla ilgili Avni Aker Millet Bahçesi'nde basın toplantısı düzenlendi.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr