30.06.2024-12:39 (Son Güncelleme:30.06.2024-12:39)

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nden büyük destek: Emekli ve öğrencilere fatura indirimi

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, kentte bulunan üniversite öğrencileri, 65 yaş ve üzeri emeklilere su faturalarında yüzde 50’ye varan indirim uygulama kararı aldı.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, emekli ve öğrencilere yönelik yeni bir destek kararı daha aldı. Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meclisi, emekliler ve öğrencilere yönelik sunduğu yeni sosyal destekleri oybirliğiyle kabul etti. Bu kapsamda, üniversite öğrencileri ile 65 yaş ve üzeri emeklilerin su faturalarında yüzde 50 indirim ve EYOF Sosyal Tesisleri'nde yüzde 20 indirim uygulanacak.

Vatandaşların yaşam kalitesini artırmaya çalışıyoruz

DHA’da yer alan habere göre; Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde başlatılan 'Türkiye Yüzyılı 2024 Emekliler Yılı' çağrısına destek vererek, emeklilerin yaşam kalitelerini artırmayı hedeflediklerini belirtti. Başkan Genç, yapılan indirimlerin emeklilerin hayatlarına değer katmayı amaçladığını ve bu adımların şehirdeki yaşlılara yönelik bir minnet ifadesi olduğunu ifade etti.


Ayrıca, öğrencilere yönelik doğal gaz ve ulaşım indirimleri gibi yeni desteklerin de gündemde olduğunu dile getiren Başkan Genç, öğrencilerin şehirde mutlu ve güvende olmalarının önemli olduğunu vurguladı. Bu adımların, şehrin genç nüfusunun sosyal ve ekonomik hayatını olumlu yönde etkileyeceğine inandığını söyledi.

kursat@haber365.com.tr