10.10.2024-15:20 (Son Güncelleme:10.10.2024-15:20)

TotalEnergies ve TSK Mehmetçik Vakfı'nın İstanbul Kurtköy'deki Yeni İstasyonları Açıldı

TotalEnergies, İstanbul Kurtköy'de TSK Mehmetçik Vakfı ile yeni istasyonlarını faaliyete geçirdi.

TotalEnergies ve TSK Mehmetçik Vakfı İşbirliğiyle Yeni İstasyonlar

TotalEnergies, Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı yönetimindeki üç yeni akaryakıt istasyonunu İstanbul Kurtköy'de hizmete açtı. OYAK Enerji Sektörü bünyesindeki Güzel Enerji Akaryakıt AŞ'nin (GüzelEnerji) TotalEnergies İstasyonları markası, Kurtköy 1 numaralı istasyonda düzenlenen bir açılış töreni ile bu yeni istasyonlarını tanıttı.

İleri Teknoloji ve Çevre Dostu Hizmetler

Yeni TotalEnergies istasyonları, elektrikli araç şarj üniteleri ve yüksek kaliteli, çevre dostu yakıt seçenekleri sunarak geniş bir hizmet yelpazesi sağlayacak. GüzelEnerji Genel Müdürü Mahmut Çil, bu dönüşümle birlikte akaryakıt istasyonlarının yalnızca yakıt ikmal noktalarından öte, kapsamlı bir hizmet merkezi haline geldiğini belirtti.

Stratejik Ortaklık ve Gelecek Hedefleri

Çil, TSK Mehmetçik Vakfı ile gerçekleştirdikleri işbirliğinin önemine değinerek, "İstanbul ve Ankara'da ortak hizmete sunduğumuz dört istasyonun ardından Kurtköy'deki üç istasyonumuzla işbirliğimizi daha da ileriye taşımayı hedefliyoruz." dedi.

Türkiye'nin Enerji Geleceğine Katkı

TSK Mehmetçik Vakfı Genel Müdürü Emekli Tuğgeneral İsmail Şanlı, vakfın Türkiye'nin enerji geleceğine katkı sağlama hedefinin altını çizerek, "TotalEnergies İstasyonları yatırımlarını destekleyerek ülkemizi sürdürülebilir bir geleceğe taşıyacak bir güç birliği oluşturuyoruz." diye konuştu. Şanlı, yeni istasyonların hizmet ve ürün kalitesiyle fark yaratacağının altını çizerken, "Müşterilerimiz bizim misafirlerimiz; istasyonlarımızdan elde edilen gelirler, şehit aileleri ve gazilerimize yardımcı olacak." ifadesini kullandı.

TotalEnergies, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Mehmetçik Vakfı yönetimindeki 3 yeni istasyonunu İstanbul Kurtköy'de hizmete aldı. OYAK Enerji Sektörü Grup Şirketleri bünyesinde hizmet veren Güzel Enerji Akaryakıt AŞ'nin (GüzelEnerji) TotalEnergies İstasyonları markası, TSK Mehmetçik Vakfı tarafından işletilen yeni istasyonlarının açılışını İstanbul Kurtköy 1 numaralı istasyonda düzenlenen törenle gerçekleştirdi.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr