23.10.2024-10:42 (Son Güncelleme:23.10.2024-10:42)

THY Teknik A.Ş. ve IndiGo Arasında Önemli Bakım Anlaşması

THY Teknik A.Ş., IndiGo ile Airbus A320neo uçakları için bakım anlaşması imzaladı.

THY Teknik A.Ş. ve IndiGo'dan Stratejik İş Birliği

Küresel uçak bakım ve onarım sektörünün öncülerinden olan THY Teknik A.Ş., Hindistan'ın önde gelen hava yolu şirketi IndiGo ile önemli bir bakım anlaşmasına imza attı. Bu anlaşma, 7 adet Airbus A320neo uçağının bakım hizmetlerini kapsamaktadır.

Anlaşmanın Detayları

THY Basın Müşavirliği tarafından yapılan açıklamaya göre, bu kapsamda THY Teknik A.Ş., IndiGo'nun Airbus A320neo uçaklarının operasyonlarını hem İstanbul Atatürk Havalimanı hem de Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki tesislerinde gerçekleştirecektir. Anlaşma çerçevesindeki ilk uçağın Sabiha Gökçen Havalimanı tesislerine ekim ayında ulaşması planlanıyor.

Mikail Akbulut’tan Açıklamalar

THY Teknik A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Mikail Akbulut, IndiGo ile olan ortaklıklarını yeni anlaşmalarla güçlendirmekten memnuniyet duyduğunu ifade etti. Akbulut, "Uçak bakım alanındaki köklü tecrübemizle IndiGo uçaklarının geri teslim bakımlarını hızlı ve sorunsuz bir şekilde tamamlayacağız. IndiGo'nun operasyonel verimliliğini artırmak ve başarılarına katkıda bulunmak bizim için önemlidir." dedi.

IndiGo’nun Güvencesi

IndiGo'nun Bakım Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Wolfgang Prock-Schauer, THY Teknik A.Ş. ile olan iş birliklerinin güvenilirlik ve verimlilik sağlama adına büyük bir adım olduğunu belirtti. Prock-Schauer, "Bu anlaşma, Türk Hava Yolları Teknik A.Ş.'nin uzmanlığına olan güvenimizin bir göstergesidir. Böylece uçaklarımızın uluslararası standartlarda bakım görmesini sağlayarak sorunsuz bir geri teslim süreci oluşturabileceğiz." şeklinde konuştu.

THY Teknik A.Ş.'nin Hizmet Ağı

THY Teknik A.Ş., yerel ve uluslararası müşterilerine hızlı, kapsamlı ve yüksek kaliteli hizmetler sunma konusunda uzun yıllardır güvenilir bir çözüm ortağı olmuştur. Şirket, müşterilerine beş farklı lokasyonda bakım-onarım, mühendislik, modifikasyon ve rekonfigürasyon hizmetleri sunmaktadır.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr