07.05.2022-15:50 (Son Güncelleme:07.05.2022-15:50)

Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü filmi ne zaman vizyona çıkacak? Thor 4 ne zaman vizyona girecek? Thor 4 gösterim tarihi belli odu

Chris Hemsworth'ün Thor rolünü tekrardan canlandırdığı "Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü"nden (Thor: Love and Thunder) ilk tanıtım videosu hayranları ile buluştu. Hayranları ise Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü filminin ne zaman çıkacağını araştırmaya başladı. Thor 4 film hangi gün vizyona girecek? İşte Thor: Love and Thunder filmi hakkında merak edilenler haberimizde.

Thor hayranları Chris Hemsworth'ün başrolünü oynayacağı serinin dördüncü filminin ne zaman çıkacağını merakla araştırmaya başladı. Peki"Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü" filmi ne zaman vizyona girecek? İşte detaylar...

Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü ne zaman vizyona girecek?

Orijinal adı Thor: Love and Thunder ve Thor serisinin dördüncü filmi olan Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü'nün yönetmenliğini Taika Waititi üstlenirken başrolü ise Marvel'in efsanevi oyuncularından olan Chris Hemsworth oynuyor. Filmin bir sürü ipucunu ortaya çıkardığı tanıtımı yayınlandıktan sonra Marvel severler büyük heyecana kapıldı.

Christian Bale'ın filmin ana kötüsü Gorr the God Butcher'ı canlandıracağı film, 8 Temmuz 2022'de vizyona girecek.


Thor 4 filmi ne zaman gösterimde olacak?

Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü filmi Marvel izleyicileri tarafından merakla bekleniyor. Filmin resmi afişi ise Yenilmezler Twitter hesabından hayranlarla paylaşıldı. Film 8 Temmuz günü sinema salonlarında yerini alacak.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr