25.05.2022-12:48 (Son Güncelleme:25.05.2022-12:48)

Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü filmi konusu nedir? Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü filmi ne zaman vizyona çıkacak?

Thor serisinin yeni filmi 'Aşk ve Gök Gürültüsü' adlı filmi sinema severlerin merakla beklediği filmlerden biri olarak gündem yer alıyor. hor: Aşk ve Gök Gürültüsü filminin ne zaman vizyona gireceği tarih araştırılırken filmin konusu da bir o kadar merak ediliyor.

Thor serisi bilindiği üzere izleyicilerin büyük beğenisini toplaya seri olarak hafızlarda yerini almıştı. Serinin son filmi olan 'Aşk ve Gök Gürültüsü' ise beyazperdeye geleceği yönünde yapılan duyuruların ardından merakla beklenmeye başladı.

Marvel hayranlarının ilgiyle izlediği Thır serinin yeni filmi'Aşk ve Gök Gürültüsü' filminin ilk fragmanı yayınlandıktan sonra bu fragmanla birlikte Marvel evrenine yeni oyuncuları katılığı görüldü.yeni oyuncuların arasında en çok dikkat çeken ise Christian Bale'in hayat verdiği Gorr the God Butcher karakteri olurken film, Marvel hayranları tarafından daha da bir heyecanlandı.


Marvel Comics'in karakteri Thor'u temel alarak hazırlanan ABD'li süper kahraman filmi Thor: Love and Thunder yani Aşk ve Gök Gürültüsü filminde komediye de bolca yer verildiği görülürken filmin fragmanı deyim yerindeyse şimdiden büyük ses getirdi. Filmin meraklıları ise son günlerde 'Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü filmi ne zaman vizyona çıkacak?' sorusuna yanıt ararken aynı zamanda filmin konusuna ilişkin detaylı bilgileri de sorguluyor.

Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü filmi konusu nedir?

Thor, bu güne kadar maceralar içinde yaşadığı hayatını geride bırakır ve iç huzur yolculuğuna çıkmaya karar verir. Fakat, huzurlu geçmesini istediği emekliliği, Gorr the God Butcher olarak bilinen katilin yenide ortaya çıkması ile birlikte son bulur. Tanrıların yok edilmesini isteyen Gorr the God Butcher ile mücadeleye giren Thor, bu zorlu süreçte Kral Valkyrie ile Korg ve Jane Foster'dan yardım ister. Bir araya gelen ekip Gorr the God Butcher'ın amacına ulaşmasını engellemeye çalışır.


Filmin başrollerinde Chris Hemsworth, Christian Bale, Natalie Portman ve Tessa Thompson yer alırken yönetmen koltuğunda ise Taika Waititi oturuyor.

Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü filmi ne zaman vizyona çıkacak

Marvel hayranlarının ilgiyle takip ettikleri Thor seriisnin Aşk ve Gök Gürültüsü filminin 8 Temmuz 2022'de yayınlanması planlanıyor.

elvan@haber365.com.tr