06.10.2024-17:24 (Son Güncelleme:06.10.2024-17:24)

TEKNOFEST Adana'da Hava Gösterileri Şov Yaptı

TEKNOFEST'in son gününde 10 farklı hava gösterisi ile katılımcılar unutulmaz anlar yaşadı.

Adana'da Havacılık Festivali Coşkuyla Sona Erdi

Geçtiğimiz günlerde Adana'da gerçekleştirilen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali'nin (TEKNOFEST) son gününde, ziyaretçilere 10 etkileyici hava gösterisi sunuldu.

Festival Detayları

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın işbirliğiyle düzenlenen festival, Anadolu Ajansı'nın global iletişim ortağı olmasının yanı sıra, Adana Havalimanı'nda yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Hava Gösterileri

Etkinlikte, Türk Yıldızları, SOLOTÜRK, Jandarma Çelik Kanatlar, F-16'lar, atak helikopterleri ve çeşitli paramotorlarla sunulan gösteriler, katılımcılara heyecan dolu anlar yaşattı. Ayrıca, paraşütle atlayış ve Bayraktar TB2 eşliğinde helikopterle yapılan havadan tahliye gösterileri büyük ilgi gördü.

Unutulmaz Anlar

Adana semalarında gerçekleşen bu muhteşem etkinliklerin son anları, katılımcılar tarafından cep telefonlarıyla kaydedildi. Festival, görsel şenliğin yanı sıra havacılıkla ilgili meraklılara da ilham verdi.

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının ana yürütücülüğünde, kamu kuruluşları, teknoloji devleri, üniversiteler ve medya kuruluşlarının da aralarında olduğu 128 kurumun katılımıyla Adana Havalimanı'nda düzenlenen ve Anadolu Ajansının (AA) 'Global İletişim Ortağı' olarak yer aldığı Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST), son gününde ziyaretçilerini ağırladı. Festivalde, paraşüt atlayışı gösterisi yapıldı.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr