02.10.2024-16:02 (Son Güncelleme:02.10.2024-16:02)

TEKNOFEST Adana'da Anadolu Ajansı ile Canlı Yayınlar

Anadolu Ajansı, TEKNOFEST Adana'da anlık gelişmeleri takip ediyor ve mini etkinlikler sunuyor.

TEKNOFEST Adana'da Heyecan Dolu Anlar

Adana'da gerçekleştirilen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST), ziyaretçilerine unutulmaz deneyimler sunuyor. Bu yıl festivalin medya paydaşları arasında yer alan Anadolu Ajansı, etkinlik alanındaki gelişmeleri güncel olarak abonelerine ulaştırmakta.

Minik Ziyaretçiler İçin Özel Etkinlikler

AA, sadece haber paylaşımı yapmakla kalmıyor; aynı zamanda haber bilgi yarışması ve savaş muhabirliği eğitim parkurları ile minik ziyaretçilere de çeşitli aktiviteler sunuyor. Bu tür etkinlikler, gençlerin teknoloji ve iletişim alanlarına olan ilgilerini artırmayı hedefliyor.

Canlı Yayınlar ve Anlık Gelişmeler

Festival süresince Anadolu Ajansı, etkinlik alanında anlık gelişmeleri takip ederek abonelerine ulaşan haber akışını sürdürecek. Televizyon ve dijital platformlar üzerinden canlı yayınlarla etkinlik heyecanı daha geniş kitlelere taşınacak.

Adana'da düzenlenen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali'nin (TEKNOFEST) medya paydaşları arasında bulunan Anadolu Ajansı (AA), kurduğu stantla da festivaldeki yerini aldı. AA standını ziyaret edenler arasında bulunan minikler de haber bilgi yarışmasına katılıp, savaş muhabirliği eğitim parkurunu deneyimleyerek unutulmaz anlar yaşıyor.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr