06.10.2024-17:17 (Son Güncelleme:06.10.2024-17:17)

TEKNOFEST Adana: Selçuk Bayraktar'dan Büyük Veda ve Gelecek Umutları

TEKNOFEST Adana'da 1 milyon ziyaretçi sayısını aşan Selçuk Bayraktar, geleceğe dair umut dolu mesajlar verdi ve festivalin yolculuğunun devam edeceğini açıkladı.

TEKNOFEST Adana'da Kapandı

Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST'in Adana'daki kapanış ve ödül töreni, büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Selçuk Bayraktar, etkinlikte yaptığı konuşmada, "Bu meydanda ağırladığımız ziyaretçi sayısı 1 milyonu aştı. Adana, senin gönlüne, sıcaklığına, bizi kucaklamana hayran kaldık," ifadelerini kullandı.

Yoğun İlgi ve Coşku

TEKNOFEST, T3 Vakfı ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı iş birliğiyle Adana Havalimanı'nda gerçekleştirildi ve Türk gençlerine umut aşılayan bir hareket

Adalet ve Umut Vurgusu

Bayraktar, "Dünyanın dört bir yanında barışın ve suçların arttığı bir dönemde, teknolojiyi sadece ilerlemek için değil, insanlığımıza hizmet etmek için kullanmalıyız." dedi. Gençlerin geleceğe yön vereceğini belirten Bayraktar, "Mazlumlara dönüşmeyeceğiz, her yerde adaletin sesi olacağız," diye ekledi.

Gelecek Hedefleri

TEKNOFEST 2025 için büyük hedefler belirlediklerini ifade eden Bayraktar, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve İstanbul'da gerçekleştirilecek etkinliklerde başarılı projelere imza atmayı hedeflediklerini belirtti.

Şampiyonlar Ödüllendirildi

Bayraktar, festivalde ödül almaya layık görülen takımlara ödüllerini takdim etti. Törende Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak gibi isimler de yer aldı. Festival, TEKNOFEST şarkısının söylenmesiyle sona erdi.

TEKNOFEST Yönetim Kurulu ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, TEKNOFEST Adana'da ağırlanan ziyaretçi sayısının 1 milyonu aştığını belirtti. Bayraktar, dereceye giren takımlara ödüllerini verdi.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr