05.10.2024-17:45 (Son Güncelleme:05.10.2024-17:45)

TEKNOFEST Adana 2023'te İyilik ve Adalet Temalı Projeler Tanıtıldı

Adana'da düzenlenen TEKNOFEST'te iyilik ve adalet temalı projeler ve yarışmalar sergilendi.

TEKNOFEST Adana'da İyilik, Merhamet ve Adalet Temalı Projeler

Adana'da düzenlenen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST), bu yıl "iyilik, merhamet ve adalet" temalı projeleri tanıttı. Festival, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı işbirliğiyle gerçekleştiriliyor.

Dörtüncü Gün Etkinlikleri

Adana Havalimanı'nda devam eden TEKNOFEST, Anadolu Ajansı'nın global iletişim ortağı olarak destek vermesiyle dördüncü gün etkinliklerine ev sahipliği yapıyor. Festivalde, TEKNOFEST Şampiyonlar Ligi yarışması çerçevesinde üniversite ve üzeri kategoride 186 takım, birbirleriyle mücadele etti.

Yarışmanın Detayları

Bu yılki yarışmada takımlara "iyilik, merhamet ve adalet" teması ile projelerini yaratıcı görseller ve videolarla sunmaları -ve sosyal fayda odaklı projeler geliştirmeleri- istendi. Yarışmaya katılan takımlar, iki aşamalı görevlerini başarıyla tamamlayarak sergiledikleri projeler ile jüri karşısına çıktı.

İlk 50’ye Kalan Takımlar

Bugün gerçekleştirilen etkinlikte, projeleri arasından ilk 50'ye kalan takımların isimleri açıklandı. Takımlar, projelerinin sunumlarını 8 kişilik jüri önünde gerçekleştirdi. Jürinin değerlendirmeleri sonucunda ödüle layık görülen takımlar, yarın düzenlenecek törenle ödüllerini alacaklar.

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının ana yürütücülüğünde Adana Havalimanı'nda düzenlenen, Anadolu Ajansının global iletişim ortağı olarak yer aldığı TEKNOFEST, dördüncü gün etkinlikleriyle devam ediyor. Festival kapsamında "iyilik, merhamet ve adalet" temalı projelerin tanıtımı gerçekleştirildi.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr