04.10.2024-13:21 (Son Güncelleme:04.10.2024-13:21)

Tekirdağ'daki Deri Fabrikasında Yangın Kontrol Altına Alındı

Çerkezköy'deki deri üretim fabrikasında çıkan yangın, 20 saatlik yoğun müdahale ile söndürüldü ve soğutma çalışmaları devam ediyor.

Tekirdağ'da Yangın Felaketi

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde bulunan bir deri üretim fabrikasında dün meydana gelen yangın, itfaiye ekiplerinin yoğun çabaları ile kontrol altına alındı.

Yangının Çıkışı ve Müdahale

Yangın, dün öğleden sonra fabrikada çalışan işçiler tarafından 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirildi. Olayın ardından bölgeye hemen itfaiye, polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Yangın, başlangıcından itibaren 9 saat süren bir mücadelenin ardından gece yarısı kontrol altına alındı.

İtfaiye Ekiplerinin Çabası

Yangının söndürme işlemlerine, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesinden yaklaşık 20 itfaiye aracı katıldı. Ekipler, İl Emniyet Müdürlüğü'ne ait 2 TOMA ve 2 AFAD ekibi ile birlikte yangına müdahale etti. Yangın ile mücadele 20 saat süren bir mesai ile tamamlandı.

İnsanlar Güvenliği İçin Tedbir Alındı

Yangının ardından çevre güvenliğini sağlamak amacıyla fabrika hem araç hem de yaya girişine kapatıldı. Ayrıca, bölgedeki vatandaşlar güvenlik nedeniyle uzakta tutuldular.

Yangından Etkilenenler

Yangın sırasında dumandan etkilenen 2 işçi ile yüksekten düşerek hafif yaralanan bir itfaiye eri, sağlık ekipleri tarafından Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yangının söndürülmesinin ardından soğutma çalışmaları devam etmekte.

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde deri üretimi yapan fabrikada dün çıkan yangın söndürüldü. Yangınla mücadele çalışması ekiplerin 20 saatlik mesai ile tamamlandı.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr