07.09.2024-17:33 (Son Güncelleme:07.09.2024-17:36)

Tedavi için kullandı fenomen haline getirdi: Victor Osimhen neden maske takıyor?

Galatasaray’ın süper yıldızı Victor Osimhen’in yüzündeki maske sosyal medyada gündem oldu. Sarı kırmızılı kulübün GS Store üzerinden üretip satışa sunduğu maskenin neden Victor Osimhen’in yüzünde olduğu sorusu oldukça merak ediliyor. Peki Victor Osimhen neden maske takıyor? İşte sorunun yanıtı…

Victor Osimhen’in maçlarda taktığı maske sosyal medyada gündem oldu. Karbon fiber bir yapıya sahip olan maskenin yüzünden sakatlanan futbolcuların sonrasında yeni bir darbe almasını engellemesi amacıyla üretildiği belirtiliyor. Victor Osimhen’in bu maskeyi takmasına sebep olan sakatlık ise internet üzerinden araştırılıyor. Peki Victor Osimhen neden maske takıyor?

Victor Osimhen neden maske takıyor?

Napoli’deki en formda yılındayken Kasım 2021’de Inter maçında yüzünden sakatlanan Victor Osimhen’in yüzünde kırıklar tespit edilmişti. Ameliyat edildikten sonra sahalara geri dönen 25 yaşındaki santrafor yüzüne alacağı yeni darbelerin önüne geçmek için özel bir maske ile sahaya çıkmaya başladı ve bu maske onu özel bir isim haline getirdi.


GS Store Osimhen maske fiyatı ne kadar?

Galatasaray’ın giyim mağazası GS Store’un da Osimhen’in maskesini satışa çıkaracağı öğrenildi. Ön siparişi alınan maskenin fiyatının 349,99 TL olduğu açıklandı.

muratcankilic@haber365.com.tr