23.06.2024-11:19 (Son Güncelleme:23.06.2024-11:27)

Tatil bitti göç tersine döndü: Trafik birçok bölgede felç oldu

Kurban Bayramı tatilinin son günüyle beraber vatandaşın dönüş yolculuğu başladı. Tatil beldelerinden dönen vatandaşlar otoyollarda trafiği adeta felç etti.

Kurban Bayramı tatilini İstanbul dışında geçiren tatilciler, dönüş yolculuğunda Anadolu Otoyolu'nun Bolu ve Düzce kesimlerinde yer yer yoğun ama akıcı bir trafikle karşılaşıyor. Tatil beldelerinden ya da memleketlerinden dönen sürücüler, bu güzergâhtan geçiş yapmaya devam ediyor. Özellikle tatil beldelerinin çıkışlarında trafik zaman zaman durma noktasına geliyor.

Tatil beldeleri ağzına kadar doldu

Akşam’da yer alan habere göre; Tatilin son gününde yola çıkmadan önce, Ege ve Akdeniz sahilleri yine hıncahınç doldu. Plajlarda adım atacak yer kalmazken, tatil beldelerinin çıkışları adeta kilitlendi. Sosyal medyada yaşadıkları kalabalıktan şikayet eden vatandaşlar şu ifadeleri kullandı:

"Şu anda oturduğum Alaçatı'daki evi çocukken almıştık. Ortalık Mad Max gibi. Kalabalığı size anlatamam, gerçekten abartmıyorum, burada adeta bir kabus yaşıyoruz! Bu saatte ortalık biraz sakinleşmiştir diye denize girmek istedim ama plaj Çin Denizi gibi!"


Nefes almak bile zor

"Zincir marketler olmasa, normal insanların nefes alması bile mümkün değil. Her şey 5 katı fiyatında..."

"Bayram tatili deneyimlerim hep kötüydü, yeterince ders aldım, bu yüzden bayramda yurt içinde tatil yapmam." Bayramda sadece Antalya'ya 1 milyon 20 bin araç ve 7 bin 168 yolcu otobüsü giriş yaptı. Antalya Havalimanı'ndaki uçak trafiği ise 4 bin 300'e ulaştı. Şehre toplamda 4 milyona yakın ziyaretçi geldiği açıklandı.

yareneryilmaz@haber365.com.tr