19.09.2024-19:15 (Son Güncelleme:19.09.2024-21:31)

Trabzonspor Kayserispor maçını canlı izle Bein Sports 1 – TS Kayseri maçı canlı maç izle

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’in 3. haftasında oynanacak olan ancak bugüne ertelenen maçta sahasında Kayserispor ile karşı karşıya gelecek. İki takımın da hedefi sahadan galibiyetle ayrılmak olacak. Futbol severler ise maçı canlı ve şifresiz izlemek için Taraftarium 24 Trabzonspor Kayserispor maçını canlı izle Bein Sports 1, Selçuk Sports Justin TV İnat TV TS Kayseri maçı canlı maç izle link terimlerini araştırıyor.

Trendyol Süper Lig’in erteleme maçlarının sonuncusunda Trabzonspor Kayserispor ile bugün evinde karşı karşıya gelecek. Şenol Güneş yönetimindeki ilk maçında sahasında Beşiktaş ile 1-1 berabere kalan bordo mavili takım, Burak Yılmaz yönetiminde henüz 3 puan alamayan Kayserispor önünde kazanarak 3 puanı hanesine yazdırmak istiyor. Her iki takım da Süper Lig’de henüz galibiyetle tanışamadı. Trabzonspor Kayserispor maçı canlı izle Bein Sport, Trabzonspor Kayserispor maçı canlı izle şifresiz, Trabzonspor Kayserispor canlı izle Justin TV gibi terimler ise arama motorlarından yoğun bir şekilde sorgulanıyor.

Trabzonspor Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Trabzonspor Kayserispor maçı 19 Eylül 2024 Perşembe günü saat 20.00’de Papara Park’ta oynanacak. Karşılaşma Bein Sports 1 ekranlarında canlı olarak futbol severlerle buluşacak.

Trabzonspor Kayserispor maçı hakemi kim olacak?

Trabzonspor Kayserispor maçı hakemi Mehmet Türkmen olacak.


Trabzonspor Kayserispor muhtemel 11

Trabzonspor: Uğurcan, Pedro, Denswil, Batagov, Eren, Okay, Mendy, Cihan, Bardhi, Orsic, Dragus

Kayserispor: Bilal, Gökhan, Jeanvier, Arif, Carole, Bourabia, Kartal, Mehmet, Nazon, Cardoso, Aylton

Savic’in MR Sonuçları Bekleniyor

Beşiktaş derbisinde Trabzonspor’un en iyi isimlerinden biri olan Stefan Savic, yaşadığı ağrılar nedeniyle dün MR’a girdi. Teknik direktör Şenol Güneş, oyuncunun durumunu sağlık ekibiyle görüşerek değerlendirecek ve bugün kesin kararını verecek. Savic’in riske edilmemesi halinde, stoperde yeni transfer Batagov’un forma giymesi bekleniyor.

Trabzonspor Kayserispor Maçına Bilet İlgisi Düşük Kaldı

Bu akşam saat 20.00’de Papara Park’ta oynanacak Trabzonspor-Kayserispor maçı öncesi bilet satışları beklenenden az oldu. Kombinelerle birlikte 25 bin civarında bilet satışı gerçekleşirken, tribünlerin yarısının boş kalması muhtemel görünüyor. Trabzonspor, Kayserispor karşılaşmasının ardından pazartesi günü Gaziantep deplasmanında sahaya çıkacak.

Trabzonspor Kayserispor maçı nereden izlenir?

Bein Sports 1 ekranlarında canlı olarak yayınlanacak olan Trabzonspor Kayserispor maçını şifresiz izlemek için internet üzerinden yayın yapan Taraftarium24, Selçuk Sports, İnat TV, Justin TV gibi yasa dışı platformlar tercih edilebilir. Fakat bu siteler üzerinden daha önce çok sayıda kullanıcı virüs sebebiyle kullanıcı bilgilerini çaldırmış ve resmi merciiler tarafından cezalandırıldığı için bu sitelerden uzak durmanızı tavsiye ediyoruz.

muratcankilic@haber365.com.tr