22.09.2024-19:00 (Son Güncelleme:22.09.2024-21:23)

Beşiktaş Eyüpspor maçını canlı izle Bein Sports 1 – BJK Eyüp maçı canlı maç izle şifresiz yayın

Trendyol Süper Lig’de günün son maçında Beşiktaş ile Eyüpspor karşılaşacak. Yeni sezona oldukça iddialı giren Beşiktaş ile ligin flaş ekibi Eyüpspor arasındaki mücadele nefesleri kesecek. Zorlu maçı canlı ve şifresiz izlemek isteyenler ise Beşiktaş Eyüpspor maçı canlı izle Taraftarium24, Beşiktaş Eyüpspor maçı canlı izle Selçuk Sports, Beşiktaş Eyüpspor canlı yayın, Bein Sports 1 canlı maç izle gibi terimleri sorguluyor.

Süper Lig’de şampiyonluk yarışından kopmak istemeyen Beşiktaş, 6. hafta maçında sahasında Arda Turan yönetimindeki Eyüpspor ile kozlarını paylaşacak. Geçen hafta Trabzonspor deplasmanında 1-1 berabere kalarak liderliği alma şansını tepen Giovanni Van Bronckhorst’un öğrencileri taraftarı önünde oynayacağı Eyüpspor maçını kazanarak yeni bir seri yakalamak istiyor. Futbol severler ise maçı canlı izlemek için Beşiktaş Eyüpspor maçı canlı izle Taraftarium24, Beşiktaş Eyüpspor maçı canlı izle Selçuk Sports, Beşiktaş Eyüpspor canlı yayın, Bein Sports 1 canlı maç izle, Beşiktaş Eyüpspor maç bileti, Beşiktaş Eyüpspor maçı hangi kanalda gibi terimlerle araştırma yapıyor.

Beşiktaş Eyüpspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Süper Lig’in 6. haftasında Beşiktaş Eyüpspor ile 22 Eylül 2024 Pazar günü saat 20.00’de Tüpraş Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Zorlu karşılaşma Bein Sports 1’de canlı yayınlanacak.

Beşiktaş Eyüpspor maçı hakemi kim olacak?

Beşiktaş Eyüpspor maçı hakemi Zorbay Küçük olacak. Furkan Ürün ve Bahtiya Birinci mücadelede yardımcı hakem olarak görev alacak. VAR hakemi görevi se Mustafa İlker Coşkun’un olacak.


Beşiktaş Eyüpspor muhtemel 11

Beşiktaş muhtemel 11

Mert Günok, Svensson, Paulista, Uduokhai, Masuaku, Al-Musrati, Gedson Fernandes, Joao Mario, Rafa Silva, Semih Kılıçsoy, Immobile.

Eyüpspor muhtemel 11

Berke Özer, Dubois, Robin Yalçın, Claro, Caner Erkin, Melih Kabasakal, Midtsjö, Saiz, Emre Akbaba, Ahmed Kutucu, Thiam

Beşiktaş seriye devam etmek istiyor

Bu sezon mağlup olmayan 3 takımdan birisi olan Beşiktaş, yenilgisiz bir başka takım olan Eyüpspor karşısında kazanmaktan başka bir şey düşünmüyor. Siyah beyazlı takım Rafa Silva önderliğinde ve taraftarının da desteğiyle mücadeleyi kazanacağından oldukça emin.

Eyüpspor flaş bir galibiyet peşinde

Arda Turan yönetimindeki başarılı gidişatını 1. Lig’in ardından Süper Lig’de de sürdüren Eyüpsor bu sezon oynadığı 5 maçta da kaybetmedi. Teknik direktör Arda Turan, Beşiktaş deplasmanına galibiyet hedefiyle geldiklerinin altını çizdi.

Beşiktaş ile Eyüpspor, Süper Lig tarihinde ilk kez karşı karşıya gelecek. İki takım daha önce 1935-1936, 1936-1937 ve 1937-1938 sezonlarında İstanbul Ligi’nde 4 kez mücadele etti ve bu maçların tamamını Beşiktaş kazanmayı başardı. Son olarak geçtiğimiz yıl Ziraat Türkiye Kupası 5. Turu’nda bir araya gelen iki ekip, o karşılaşmada Beşiktaş’ın 4-0’lık üstünlüğü ile sahadan ayrıldığını hatırlatmakta fayda var.

Kartal’ın En Golcüsü Ciro Immobile

Bu sezon Beşiktaş’ın kadrosuna katılan İtalyan golcü Ciro Immobile, attığı gollerle takımın en golcü futbolcusu konumuna yükseldi. Siyah-beyazlı formayla 6 maçta 7 kez rakip fileleri havalandıran Immobile, Süper Lig’de 3, UEFA Avrupa Ligi play-off maçlarında 2 ve TFF Süper Kupa’da 2 gol kaydetti. 34 yaşındaki oyuncunun performansı, takımın hücum gücüne önemli katkı sağlıyor.

Tek Eksik Necip Uysal

Eyüpspor maçı öncesinde Beşiktaş’ta tek eksik, takım kaptanlarından Necip Uysal. Çapraz bağ yırtığı bulunan tecrübeli futbolcunun, sezonun ilk yarısında forma giymesi beklenmiyor. Bu durum, teknik ekibin alternatif çözümler bulması gerektiğini gösteriyor.

Giovanni van Bronckhorst’un Güveni: Mert Günok

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, bu sezon oynanan 7 resmi müsabakada kalede Mert Günok’a görev verdi. Tecrübeli kaleci, Süper Lig’de 4, UEFA Avrupa Ligi elemelerinde 2 ve TFF Süper Kupa’da 1 olmak üzere toplam 7 mücadelede 90 dakika sahada kalarak güven verdi. Van Bronckhorst’un Mert’e olan güveni, takımın defansif performansını da etkileyecek gibi görünüyor.

muratcankilic@haber365.com.tr