11.09.2024-15:25 (Son Güncelleme:11.09.2024-15:25)

Taner Tolga Tarlacı Bu Kez Hapis Cezasıyla Gündemde: 18 Yıl Hapis İstendi

Eski Survivor yarışmacısı Taner Tolga Tarlacı hakkında 18 yıl hapis cezası verildi. Haberi Kıbrıs'ta bulunan fenomen Cenk Hoca bildirdi.

Eski Survivor yarışmacısı Taner Tolga Tarlacı hakkında birçok suç duyurusu yapılmıştı. Taner Tarlacı'nın davası görülmeye başlandı.

Survivor'da Yarışmıştı

Survivor yarışmasında hareketleri ve söylemleriyle dikkat çeken ve 2016 yılında bir suça karışmasıyla gündeme gelen Tarlacı, Türkiye ve KKTC'de birtakım olaylara karışmıştı. >Suç olaylarına karıştıktan sonra Güney Kıbrıs Rum Kesimi'ne kaçtığı iddia edilmişti.

Bugün Taner Tarlacı hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Tarlacı hakkında Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nde dava açıldığı belirtildi. >Güney Kıbrıs'ta cezaevinde bulunan Tarlacı'nın davasının sonuçlandığını ise Kıbrıs'ta yaşayan ''Cenk Hoca'' duyurdu.


''Taner'in Hayatı Hapiste Geçecek''

Darp, gasp, taciz gibi suçlar sebebiyle yakalanıp cezaevine konulan Tarlacı hakkında 18 yıl hapis cezası verildiğini belirten Cenk Hoca, "Bir şeyler yapacağız ama açıkça söyleyeyim hiç umudum yok. Taner’in hayatı hapiste geçecek gibi gözüküyor" ifadelerini kullandı.

damlaeroglu@haber365.com.tr