18.10.2024-11:46 (Son Güncelleme:18.10.2024-11:46)

TalentforBIZ Kariyer Etkinliği Taşkent'te Başlıyor

Gençler için kariyer fırsatları sunan TalentforBIZ etkinliği yarın Taşkent'te gerçekleşiyor.

TalentforBIZ Etkinliği Yarın Taşkent'te

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi'nin koordinasyonunda, 2019 yılından bu yana 9 ülkede düzenlenen TalentforBIZ kariyer etkinliği yarın Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te gerçekleştirilecek.

Etkinlik Detayları

Bu yıl Özbekistan'da dördüncüsü düzenlenecek etkinlik, Hyatt Regency Taşkent Otel'de saat 09:00-17:00 arasında yapılacak. Etkinlikte, global Türk şirketleri ve Özbek gençleri bir araya gelecek.

Gençlerin Kariyer İmkanları

Etkinlik aracılığıyla binlerce üniversite öğrencisi ve mezun, Türkiye ve Özbekistan'da sunulan iş, staj ve eğitim imkanlarından faydalanma fırsatı bulacak. ASELSAN, Halkbank, Türk Hava Yolları gibi büyük Türk firmalarının yanı sıra Çalık Enerji, Koç İnşaat gibi Özbekistan'da faaliyet gösteren Türk kuruluşlarının yöneticileri ile bilgilendirme oturumları ve mülakatlar yapılacak.

İş Görüşmeleri ve Eğitim Fırsatları

ASELSAN ve Türksat, etkinlikte Özbek mühendislerin iş mülakatlarını gerçekleştirecekler. TUSAŞ ise, yapısal tasarım ve yazılım alanlarında eğitim vereceği mühendis adaylarının başvurularını alacak.

İnsan Kaynağı Etkileşimi

Bu organizasyon, iki ülke arasındaki işgücü etkileşimini artırarak gençlere kariyer fırsatları sunmayı ve işverenlerin nitelikli insan kaynağına ulaşmasını kolaylaştıracak. Ayrıca, etkinlik serisi bu yıl Bosna Hersek, Kazakistan ve Kırgızistan’da devam edecek.

Kayıt Süreci

Etkinliğe katılmak için Yetenek Kapısı dijital kariyer platformu üzerinden kayıt yaptırmak mümkün. Katılımcıların, profillerini Özbekçe, Türkçe ve İngilizce olarak güncel tutmaları öneriliyor.

Detaylı bilgiye talentforbiz.org adresinden ve sosyal medya hesaplarından ulaşabilirsiniz.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr