02.10.2024-17:18 (Son Güncelleme:02.10.2024-17:18)

Tahran'da İsrail'e Destek Gösterisi ve Hizbullah Lideri Anması

İran'ın başkenti Tahran'da binlerce kişi, İsrail'e yönelik füze saldırılarını desteklemek ve Hizbullah lideri Nasrallah'ı anmak için toplandı.

Tahran'da Büyük Gösteri

İran'ın başkenti Tahran, dün gece büyük bir gösteriye ev sahipliği yaptı. Binlerce İranlı, ülkelerinin İsrail'e yönelik düzenlediği füze saldırılarına destek vermek ve Hizbullah lideri Hasan Nasrallah'ı anmak amacıyla toplandı.

İmam Hüseyin Meydanı'nda Bir Araya Geldiler

Göstericiler, İmam Hüseyin Meydanı'nda toplanarak, İran, Filistin ve Lübnan bayraklarının yanı sıra Hizbullah flamalarıyla meydanı doldurdu. Anma etkinliğinde, Nasrallah'ın yanı sıra Hamas lideri İsmail Heniyye ve İranlı Tuğgeneral Abbas Nilfuruşan'ın posterleri de taşındı.

İsrail ve ABD Aleyhine Sloganlar

Göstericiler, İsrail'in Gazze ve Lübnan'daki saldırılarını protesto ederken, İsrail ve ABD aleyhine sloganlar attılar. Ayrıca, dün gece Devrim Muhafızları Ordusu tarafından düzenlenen füze saldırılarına desteklerini de vurguladılar.

Halkın Tek Yürek Olması

Etkinliğe katılanlar, halkın birlik ve beraberlik mesajı vermek amacıyla büyük bir coşkuyla partnelerini desteklediklerini gösterdi.

İran'ın başkenti Tahran'da binlerce kişi ülkelerinin İsrail'e düzenlediği füze saldırılarına destek vermek ve İsrail'in Beyrut'a düzenlediği hava saldırısında hayatını kaybeden Hizbullah lideri Hasan Nasrallah'ı anmak için İmam Hüseyin Meydanı'nda toplandı. İran, Filistin ve Lübnan bayrakları ve Hizbullah flamaları taşıyan İranlılar, İsrail'in suikastlarına uğrayan Nasrallah, Hamas lideri İsmail Heniyye ve İranlı Tuğgeneral Abbas Nilfuruşan'ı ellerindeki posterlerle andı.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr