17.09.2024-17:23 (Son Güncelleme:17.09.2024-17:23)

Tabii Spor paralı mı, nasıl izlenir? Tabii Spor ücreti ne kadar? 2024 Tabii Spor frekansı

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yeni formatlı ilk sezonun heyecanı futbol severleri sardı. Türkiye’nin Şampiyonlar Ligi yayıncısı olan Tabii Spor kanalının ücretli olup olmadığı konusu tabii spor ücretli mi, tabii spor ne kadar, tabii spor paralı mı gibi sorularla sürüyor. Peki Tabii Spor paralı mı, nasıl izlenir? Tabii Spor ücreti ne kadar? 2024 Tabii Spor frekansı ve diğer merak edilenler…

Tabii Spor’un paralı mı yoksa ücretsiz mi olduğu konusu spor severlerin merak ettiği başlıklar arasında yer alıyor. Dünya devlerinin birbirleriyle kapışacağı UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeki karşılaşmaları Türk futbol severlerin ayağına kadar getirecek olan Tabii Spor frekansı ve hangi kanalda olduğu soruları internet üzerinden araştırılıyor. Peki Tabii Spor paralı mı, Nasıl izlenir? Tabii Spor ücreti ne kadar?

Tabii Spor paralı mı?

Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi heyecanı Türkiye'deki futbolseverler için TRT ekranlarında yaşanacak. Devler Ligi maçları, TRT 1, Tabii Spor, Tabi Spor 1 ve Tabii Spor 2 kanalları üzerinden izleyiciyle buluşacak. Şampiyonlar Ligi'nin merakla beklenen karşılaşmaları, TRT 1 ekranlarında şifresiz yayınlanırken, Tabii üzerinden sunulan maçlar için Premium üyelik gerekecek.


Tabii Spor ücretli mi?

Bu sezon, temsilcilerimizin Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde oynayacakları tüm maçlar da TRT'nin şifresiz kanallarında yayınlanacak. Böylece futbolseverler, Avrupa sahnesindeki mücadeleleri kolayca takip edebilecek.

Tabii Spor ne kadar?

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yer alan yabancı takımların maçları ise reklamsız ve sınırsız bir şekilde Tabii Premium üyeleri tarafından izlenebilecek. Aylık Tabii Premium üyelik ücreti ise 99.00 TL olarak belirlendi.

Tabii Spor paralı mı?

Şampiyonlar Ligi'nin haftalık maç programı açıklandı. TRT 1 ekranlarından yayınlanacak maçlar şifresiz olarak izlenebilecek. Tabii Spor kanalında ise Premium paket sahipleri tüm karşılaşmaları takip edebilecek.m>Futbolseverler için bu sezon heyecan dolu geçecek


muratcankilic@haber365.com.tr