19.09.2024-18:45 (Son Güncelleme:19.09.2024-21:31)

Tabii Spor canlı izle: Kızılyıldız Benfica maçı canlı şifresiz yayın linki

Tabii Spor canlı izle Kızılyıldız Benfica maçı Taraftarium24 Selçuk Sports Justin TV canlı maç izle, Kızılyıldız Benfica maçı canlı izle Taraftarium24, Kızılyıldız Benfica maçı canlı izle Selçuk Sports, Kızılyıldız Benfica muhtemel 11, Kızılyıldız Benfica Tabii Spor şifresiz izle terimlerinin detayları haberimizde…

UEFA Şampiyonlar Ligi lig aşamasının ilk haftası bugün oynanacak karşılaşmalarla beraber tamamlanacak. Milli futbolcularımız Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü’nün formasını giydiği Benfica deplasmanda Kızılyıldız ile karşı karşıya gelecek. Türkiye’den milyonlarca futbol severin takip edeceği karşılaşmayı canlı ve şifresiz izlemek isteyenler Kızılyıldız Benfica maçı canlı izle Taraftarium24, Kızılyıldız Benfica maçı canlı izle Selçuk Sports, Kızılyıldız Benfica muhtemel 11, Kızılyıldız Benfica Tabii Spor şifresiz izle, Kızılyıldız Benfica maçı hangi kanalda gibi terimlerle arama motorlarından araştırmalar yapıyor.

Kızılyıldız Benfica maçı ne zaman, saat kaçta ve nerede?

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde oynanacak olan Kızılyıldız Benfica maçı 19 Eylül 2024 Perşembe günü TSİ 19.45’te Rajko Mitic Stadyumu’nda oynanacak.


Kızılyıldız Benfica maçı hangi kanalda?

Kızılyıldız Benfica maçı canlı olarak Tabii Spor kanalında Türk futbol severlere ulaşacak.

Kızılyıldız Benfica muhtemel 11

Kızılyıldız: Glazer, Mimovic, Djiga, Spajic, Young-Woo, Krunic, Elsnik, Katompa Mvumba, Ivanic, Olayinka, Bruno Duarte.

Benfica: Trubin, Bah, Silva, Otamendi, Fernandez, Florentino, Orkun Kökçü, Di Maria, Rollheiser, Kerem Aktürkoğlu, Pavlidis.

Kerem ve Orkun sahneye çıkıyor

Herhangi bir Türk takımının yer almadığı UEFA Şampiyonlar Ligi’nde teselliyi Türk futbolcularla bulacağız. Transfer döneminin son günlerinde Galatasaray’dan Benfica’ya transfer olan Kerem Aktürkoğlu ile 2 sezondur Portekiz temsilcisinin formasını terleten Orkun Kökçü, Kızılyıldız deplasmanında ilk 11’de sahaya çıkacak.


Tabii Spor paralı mı ve nasıl izlenir?

Kızılyıldız Benfica maçını canlı olarak yayınlayacak olan Tabii Spor üzerinden bu maçı canlı izlemek isteyen futbol severlerin Tabii platformuna aylık 99 TL karşılığında üye olması ve Tabii Spor’un Premium paketini aktif hale getirmesi gerekiyor.

muratcankilic@haber365.com.tr