17.01.2023-16:42 (Son Güncelleme:17.01.2023-16:42)

Survivor Halil kimdir, nereli? Survivor 2023 Halil İbrahim Göker kaç yaşında? Survivor Halil hayatı ve Instagram adresi

Survivor 2023 yarışmacıları günün en çok aranan konuları içerisinde yer alıyor. Acun Ilıcalı’nın sunuculuğunu yaptığı yarışmada dikkat çeken isimlerden birisi olan Halil İbrahim Göker’in hayatını ve kariyerini merak edenler internet üzerinden araştırmalarını sürdürüyor. Peki Survivor Halil kimdir, nereli? Survivor 2023 Halil İbrahim Göker kaç yaşında? İşte Survivor Halil hayatı ve Instagram adresi...

TV8’de yepyeni bir sezona daha başlayan Survivor 2023’te her bir yarışmacı kendine has özellikleriyle gündem oluyor. Kanalın sahibi ve başarılı sunucu Acun Ilıcalı’nın yarışmaya dahil ettiği isimlerden birisi olan Halil İbrahim Göker, izleyenlerin en çok araştırdığı isimlerden birisi olarak dikkat çekiyor. Halil hayatı ve Instagram adresi ile ilgili gerekli bilgileri edinmek isteyenler arama motorlarını meşgul ediyor. Peki Survivor Halil kimdir, nereli? Survivor 2023 Halil İbrahim Göker kaç yaşında?

Survivor Halil İbrahim Göker kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Survivor 2023 yarışmacıları arasında yer alan Halil İbrahim Göker, 15 Ağustos 1992 tarihinde Çorum’da dünyaya geldi. Üniversite eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünde tamamlayan 30 yaşındaki yarışmacı, üniversite yıllarında o dönem en yakın arkadaşı olan Aykut Elmas ile Vine platformunda ürettiği içeriklerle binlerce kişinin beğenisini kazanmıştır.


Vine’ın kapanması sonrası Instagram ve Youtube platformlarında da kendisini gösteren Göker, Taş Mektep ilk olmak üzere Sihirbazlık Okulunda Bir Türk, Nasıl Yani, Klavye Delikanlıları, Çakallarla Dans 5, Naz Evi, Olmadı Kaçarız ve Çirkin Şansı gibi sinema yapımlarında da rol almayı başardı.

Instagram’da oldukça aktif olan Halil İbrahim Göker’in hesabında yaklaşık 1,5 milyon takipçisi bulunuyor. Başarılı sosyal medya fenomeni önümüzdeki Ağustos ayında 31. yaş gününü kutlayacak. Göker daha önce mankenlik yapan İrem İçel ile bir aşk hayatı yaşamış fakat ikili bir süre sonra yollarını ayırmıştı. Halil İbrahim’in yeni bir sevgilisinin olduğu ifade edilse bu kişinin kimliği henüz bilinmiyor.

muratcankilic@haber365.com.tr