17.05.2022-20:52 (Son Güncelleme:17.05.2022-20:52)

Survivor Evrim neden bayıldı, sakatlandı mı? Evrim Keklik sağlık durumu nasıl?

Survivor All Star 2022’nin yeni bölüm fragmanı gündeme bomba gibi düştü. Fragmanda Evrim’in baygınlık geçirdiği anlar ekranlara geldi. İzleyiciler fragmanın ardından, Survivor’da Evrim neden bayıldı? Survivor Evrim’in sağlık durumu nasıl? Evrim sakatlandı mı? Gibi pek çok soruya yanıt aramaya başladı. İşte Evrim Keklik’in sağlık durumu hakkında merak edilen detaylar…

Survivor All Star 2022’de kıyasıya rekabet devam ediyor. Yarışma programının, 17 Mayıs 2022 Salı günü ekranlara gelecek yeni bölümünün fragmanı yayınlandı. 107. Bölüm fragmanında Evrim’in bayılma anları dikkat çekti. Gönüllüler takımında yer alan Evrim’in, baygınlık yaşayarak yere yığıldığı görülüyor. Fragmanda Ogeday’ın omzuna bayılan ve ardından yere yığılan Evrim’in sağlık durumu merek edildi. İzleyiciler, Survivor’da Evrim sakatlandı mı? Evrim neden bayıldı? Gibi sorular araştırılmaya başlandı.


Survivor Evrim neden bayıldı?

Survivor All Star 2022 kadrosunda Gönüllüler takımında yer alan Evrim Keklik, yeni bölüm fragmanına damga vurdu. Evrim’in baygınlık yaşadığı anların ekrana gelmesiyle birlikte izleyiciler yarışmacının sağlık durumunu araştırmaya başladı.

Survivor All Star’da, Ünlüler ve Gönüllüler arasındaki kıyasıya rekabet devam ederken, yarışmacılardan Evrim’in yaşadığı baygınlık gündeme bomba gibi düştü. Yarışmanın izleyicileri, yeni bölüm fragmanında Evrim Keklik’in baygınlık yaşadığı anları görünce telaşlandı. Oyun alanında bir anda fenalaşan ve Ogeday’ın omzuna düştükten sonra yere yığılan Evrim izleyicileri korkuttu. İzleyiciler Evrim’e ne olduğunun yanıtını ararken konuyla ilgili bir açıklama gelmedi. Evrim’in sağlık durumu yeni bölümün yayınlanmasıyla birlikte belli olacak.

haticeu@haber365.com.tr