14.03.2022-09:46 (Son Güncelleme:14.03.2022-11:12)

Survivor All Star'ın 48. bölümünde yürekler ağza geldi! Survivor Sema oyun parkurunda korkunç kaza geçirdi

Survivor All Star'da yaşanan elemenin ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Sema'nın yaşadığı korkunç kaza sevenlerini korkuttu. İşte habere ilişkin o detaylar...

TV8 ekranlarının en sevilen yarışma formatları arasında yer alan Survivor, her yıl olduğu gibi bu yıl da ekran başındaki izleyiciyi yarışmaya kilitlemeye devam ediyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların bir arada olduğu ve geçtiğimiz yıllarda isimlerinden başarıyla söz ettiren yarışmacılar bu sene nefes kesen mücadelelerin yaşanmasına neden oluyor. Ekran başındaki izleyicinin her saniyesine tanık olduğu mücadelelerde önceki akşam bir eleme heyecanı daha yaşandı. Sercan, Mert, Evrim ve Barış'ın eleme adayı olduğu Survivor'da, elenen yarışmacı Survivor'a ve adadaki hayallerine veda etti.

Sema yarı baygın şekilde kaldı

Survivor All Star'ın en iddialı yarışmacılarından Sercan, Mert, Evrim ve Barış geçtiğimiz haftanın eleme adayları oldu. Sürgün adasına giden ve sms oylamasının sonucunu öğrenmek için ada konseyine giden yarışmacılardan en az sms alarak adaya ve Survivor hayallerine veda eden ismin Sercan olduğu açıklandı. Geçtiğimiz yılda gösterdiği performansla akıllara kazınan eski futbolcu Sercan kendi performansını değerlendirerek; ''Oyunlarda atışlarda odaklanma sorunu yaşadım, kendime kızgınım. Burada biraz duygusal kaldım ve Survivor duygusallığı affetmiyor'' açıklamasında bulundu. Survivor'daki şampiyonluk hayaline veda eden Sercan'dan sonra yeni bölümde neler olacağı merak edilirken, yayınlanan fragman herkesi korkuttu. Yine unutulmaz mücadelelerin yaşandığı ve çamurlarla dolu bir oyunda yarışmacılardan Sema çok kötü bir şekilde düştü. Bunun ardından yarışmacılardan Bora da yerde yarı baygın yatan Sema'nın üzerine düştü. Doktorun ve takım arkadaşlarının Sema'nın imdadına yetişmesinin ardından ünlü yarışmacının sağlık durumunun ne olacağı ve sakatlanıp sakatlanmadığı merak konusu oldu.


DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr