15.04.2022-09:25 (Son Güncelleme:15.04.2022-09:56)

Survivor All Star'da Adem'in sakatlığı tüm dengeleri alt üst etti! Acun Ilıcalı yarışmacılara bomba haberi duyurdu

Survivor All Star'ın yeni bölüm fragmanında Adem'in yaşadığı sakatlık ve Acun Ilıcalı'nın yaptığı açıklama damgasını vurdu. İşte o detaylar...

Ekranların en sevilen yarışma formatları arasında yer alan Survivor, bu seneki All Star kadrosuyla nefes kesen mücadelelerin yaşanmasına neden oluyor. Birbirinden hırslı ve yetenekli yarışmacıların bir arada olduğu Survivor'da, her yıl olduğu gibi bu yıl da zorlu yarışmaların yaşanmasına neden oluyor. Ada şartlarının ve oyun parkurlarının en zor olduğu senelerden biri olan Survivor All Star 2022'de, dün akşam ödül oyunu için büyük mücadele yaşandı. Rekabetin oldukça yüksek olduğu oyunda ilk turu kadınlar oynayıp ünlüler takımı kazanırken, ikinci turunda da erkekler mücadele ederek kazanan takım yine ünlüler oldu.

Adem ile Hikmet arasında gerginlik yaşandı

Dün akşam yayınlanan ödül oyunundan sonra yeni bölüm fragmanında Adem ile Hikmet arasında yaşanan gerginlik ve Adem'in yaşadığı sakatlık damgasını vurdu. Oyun son etabında Hikmet Adem'e dönerek; ''Gördüğün zaman her yanlışı söyleyebiliyorsan o zaman şampiyon gibi davranacaksın. Arkadaşın atıyorsa Atakan yapma diyeceksin'' açıklaması yaptı. Bunun üzerine sinirlenen Adem ise; ''Ben zaten şampiyonum, şampiyon gibi de davranabiliyorum. Bu yüzden sen hayatın boyunca şampiyonları sorgulayarak yaşayacaksın. Ben adaletli davrandım rakibine attırdım. Gayet de düzgün oldu'' ifadelerini kullandı. Hikmet ve Adem arasında yaşanan bu gerginlik sonrası ise iki takım arasında bu kez de yemek krizi yaşadı. Ödül oyununu kazanan takımın ünlüler olmasından sonra Anıl bu duruma sert çıkarak; ''Adaya gidip erzak yapacağız, yok şu tatlı mı bu tatlı mı muhabbet dönüyor. Canım çekiyor'' şeklinde konuşup sitemde bulunurken takım arkadaşları da Anıl'ı desteklemeyi ihmal etmedi.


Ilıcalı verdiği yeni kararı duyurdu

Survivor'ın eski şampiyonlarından biri olan ve parkurlarda gösterdiği performanslarla adından başarıyla bahsettiren Adem ise yeni bölüm fragmanında sakatlandığı görülüyor. Adem; ''Çok kötü düştüm dizimin üzerine'' ifadelerini kullandı. Bunun üzerine ada konseyinde Acun Ilıcalı'nın; ''Şimdi burada kafalardaki soru şu: İki takım arasında kadrosal değişim olmalı mı? Şu anda Adem'in sakatlığıyla bu biraz daha gündeme gelmiş oldu. Size bu konuyla ilgili yeni bir bilgi vereceğim'' diyerek beklenmeyen bir karar verildiği de görülmüş oluyor.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr