26.03.2022-13:13 (Son Güncelleme:26.03.2022-13:13)

Survivor 2022 Barış yarışmadan ayrıldı mı? Barış Murat Yağcı Survivor 2022’den ayrılacak mı, diskalifiye mi oldu?

TV8 ekranlarının heyecanla takip edilen yarışma programı Survivor 2022 All Star’ın b akşam yayına girecek olan yeni bölümünde ünlüler takımı oyuncusu Barış Murat Yağcı hakkında bir karar verileceği öğrenildi. yarışmanın izleyicileri ise Barış Murat Yağcı'nın Survivor 2022’den neden ayrılacağını merak ederken 'Diskalifiye mi oldu?' sorusunu sormaya başladı.

Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu ve Survivor 2022 All Star’da bu akşam ünlüler takımının yarışmacısı Barış Murat Yağcı hakkında bir karar verileceğinin sinyalini verdi. Yarışma bölümünün tanıtım fragmanında Acun Ilıcalı'nın Barış’a bir soru sorduğu görülürken, herkesin aklına Barış Murat Yağcı Survivor 2022’den ayrılacak mı? sorusu gelmeye başladı.


Survivor 2022 All Star yarışmasında geleceği hakkında ne yapacağına dair kendisine soru yöneltilen Barış Murat Yağcı'nın konseyde nasıl bir cevap vereceği büyük merak konusu olurken bazı izleyicilerin ise Barış'ın diskalifiye edildiği yönünde yorumlar yapmaya başladıkları görüldü.

Barış Murat Yağcı Survivor 2022’den ayrılacak mı, diskalifiye mi oldu?

Geçtiğimiz haftaki yarışlarda oyun parkurunda sakatlanan ve acılar içinde kıvranan Barış Murat Yağcı, zor anlar yaşamıştı. Bir süredir sakatlığı nedeniyle oyunlara çıkmayan ünlü isim bu akşam Acun Ilıcalı'nın sorduğu soru karşısından yarışmadaki durumu hakkında bir karar verecek. Ilıcalı'nın konseyde Barış'a isterse şuan yarışmadan ayrılıp gidebileceği şeklinde yönelttiği sorunun yanıtını düşünen Barış'ın gitmeyi mi yoksa kalmayı mı seçeceği büyük merak konusu oldu.


Ünlüler takımından Elif'in rahatsızlığı nedeniyle gitmeyi seçmesi sonrası Acun Ilıcalı yine konseyde birleşme partisi sonrası yarışmada farklı olayların olabileceği sinyalini vermişti. Diskalifiye olduğu yönünde ortaya çıkan iddiaların da netleşeceği yarışmanın bölümünde şayet Barış gitmeyi seçerse takımlar arasında bazı değişikliklerin de yapılabileceği söyleniyor.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr