19.03.2022-17:10 (Son Güncelleme:10.04.2022-22:29)

Süper Lig Fenerbahçe - Galatasaray derbi karşılaşması

Süper Lig'in 32. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe - Galatasaray derbisi öncesinde nefesler tutuldu. Taraftarlar karşılaşma ile ilgili olarak 'Maçın hakemi kim, maç saat kaçta oynanacak?' araştırmalarını yapıyor.

CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYINIZ

Süper Lig'de Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan derbide ikinci yarı 2-0'lık skorla sona erdi.

Kritik derbi iki takım için de çok büyük önem taşıyor. Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki ilk derbi sezonun ilk yarısında 2-1 Fenerbahçe'nin galibiyeti ile sona ermişti. Sarı lacivertliler alınan bu galibiyetle o dönem büyük moral bulmuştu. Şimdi ise Galatasaray zorlu rakibinden rövanşta mutlak 3 puan almak istiyor. Fenerbahçe'nin ise Süper Lig'i 2.sırada tamamlamak için puan kaybına tahammülü bulunmuyor. Bu anlamda iki dev kulüp arasındaki maç öncesi yoğun araştırmalar yapılıyor. Son olarak ise TFF iki takım arasındaki derbi tarihini duyurdu.

Ne zaman oynanacak?

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak olan kritik derbi mücadelesi 10 Nisan Pazar günü saat 20.30'da oynanacak.

Saat kaçta onanacak?

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında oynanacak Fenerbahçe - Galatasaray derbisi saat 20.30'da oynanacak. TFF Ramazan ayı nedeniyle maçın saatini 20.30 olarak belirledi.

Hangi stadyumda oynanacak?

Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki dev derbi Ülker Stadyumu'nda oynanacak.

Karşılaşma hangi kanalda yayınlanacak?

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe - Galatasaray karşılaşması beIN SPORTS HD 1 kanalından yayınlanacak.

Hakemi kim olacak?

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında iki takım arasındaki zorlu maçın hakemi Atilla Karaoğlan olarak açıklandı.


VAR hakemi kim olacak?

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak olan maçın VAR hakemi Volkan Bayarslan olarak açıklandı.

Karşılaşmanın muhtemel ilk 11'leri

Fenerbahçe : Altay Bayındır, Bright Osayi Samuel, Kim Min Jae, Serdar Aziz, Ferdi Kadıoğlu, Miguel Crespo, Miha Zajc, Mert Hakan Yandaş, İrfan Can Kahveci, Diego Rossi, Serdar Dursun.

Galatasaray : Fernando Muslera, Omar, Victor Nelsson, Marcao, Patrick Van Aanholt, Taylan Antalyalı, Berkan Kutlu, Alexandru Cicaldau, Ryan Babel, Kerem Aktürkoğlu, Bafetimbi Gomis.
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr