17.06.2022-20:23 (Son Güncelleme:17.06.2022-20:23)

Star TV Kaderimin Oyunu dizisi final mi yapacak, dizi bitiyor mu?

Star TV ekranlarında sevenleriyle buluşan Kaderimin Oyunu dizisinin sezon finali mi yoksa final mi yapacağı merakla araştırılıyor. Peki Kaderimin Oyunu final mi yapıyor? Tüm detaylar haberimizde.

Yayınlandığı günden beri konusu ve güçlü kadrosuyla sevilerek takip edilen Kaderimin Oyunu dizisinin final yapıp yapmayacağı izleyiciler tarafından merakla araştırılmaya devam ediyor. Peki Kaderimin Oyunu dizisi final mi olacak? Kaderimin Oyunu dizisi ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Kaderimin Oyunu dizisi final mi yapıyor

Senaryosu ve oyuncularıyla yayınlandığı günden beri sevilerek takip edilen Kaderimin Oyunu dizisi 17 Haziran günü Star TV ekranlarında son kez ekrana gelerek sevenlerine veda edecek. 


Kaderimin Oyunu son bölümde neler olacak

Yapımcılığını Nazlı Heptürk'ün, senaryosunu ise Gül Abus Semerci'nin üstlendiği Kaderimin Oyunu dizisinin başrollerinde Meriç Aral, Öykü Karayel, Sarp Apak ve Akın Akınözü gibi sevilen ve başarılı isimler yer alıyor. Kaderimin Oyunu dizisinde seyirciler uzun zamandır Asiye ve Cemal aşkını merakla bekliyordu. Birbirlerine kavuşmasını isteyen seyircinin isteği final bölümünde gerçekleşecek. Genel olarak Asiye ve Cemal aşkı konu edilirken bir yandan da bunu öğrenen Helin'in neler yapacağı merakla bekleniyor. Final bölümünde Cemal'in Asiye'ye aşk itirafını Helin'in duyduğu ve Helin'in bu itiraf üzerine öfkesine hakim olamadığı, gerçeklerle onu karşılaştıracak ismin ise Nedret olacağı konu edilecek. Asiye ise Cemal'i affedecek ve Cemal ise Asiye sonunda kavuşup bir gelecek kurabilmek için harekete geçecekler.

gizemeroğlu@haber35.com.tr