22.06.2022-00:57 (Son Güncelleme:22.06.2022-00:57)

Son Kale – The Last Castle film konusu ve oyuncuları

İnternet üzerinden merak edilen filmlerin konuları ve oyuncuları araştırılmaya devam ediliyor. Peki The Last Castle filminin konusu nedir? Tüm detaylar haberimizde.

Film sever insanlar merak ettikleri filmin detaylarını internet üzerinden araştırmaya devam ediyor. Son günlerde merak edilen filmlerden biri de The Last Castle yani Son Kale filmi oldu. Peki The Last Castle filminin konusu nedir? The Last Castle filminin oyuncuları kimlerdir? The Last Castle filminin detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

The Last Castle filmi

The Last Castle filmi aksiyon, dram ve gerilim türünde 19 Ekim 2001 tarihinde yayınlanmıştır. Yapımcılığı ve senaryosu David Scarpa, Graham Yost tarafından; yönetmenliği ise Rod Lurie tarafından üstlenilmiştir. The Last Castle filmi 2 saat 11 dakikadır. Filmin IMDb puanı ise 7.0'dır.


The Last Castle filmi konusu

General Irvin alanında uzman ve çok saygıdeğer bir askerdir. En çok savaş taktikleri konusunda uzmanlaşan bir askerdir. Fakat askerlik alanında ço emek verip birçok işi gözmüş olsa da bir gün işlemediği bir suç ile ilgili suçlanır ve hapse girer. Alpay Winter ise hapishane müdürü olarak görev yapar ve oldukça sert bir insandır. General Irvin ise savaş taktikleri konusundaki uzmanlığı mahkumları bir araya getirerek Albay'ın otoritesini yıkabilmek için mücadelesinde kullanmaya karar vermiştir.

The Last Castle filmi oyuncuları

Robert Redford Korgeneral Eugene Irwin karakterini, Rosalie Irwin General'in kızı karakterini, James Gandolfini Albay Winter karakterini, Clifton Collins Onbaşı Aguilar karakterini, Mark Ruffola Yates karakterini, Steve Burton Yüzbaşı Peretz karakterini, Delroy Lindo ise Tuğgeneral Wheeler karakterini canlandırmaktadır.  

gizemeroğlu@haber35.com.tr