07.09.2024-13:05 (Son Güncelleme:07.09.2024-13:10)

Son dakika depremleri AFAD Kandilli Rasathanesi: Kahramanmaraş’ta deprem mi oldu? Bugün nerede deprem oldu?

Son dakika depremleri devam ediyor. AFAD ve Kandilli Rasathanesi’nin paylaştığı verilere göre Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 5.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Gelişmeyle ilgili deprem son dakika, Kahramanmaraş deprem, Kandilli deprem, Maraş deprem gibi terimler sorgulanıyor.

AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından paylaşılan Deprem açıklamaları Türkiye’de milyonların gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Alınan son gelişmeye göre ise 6 Şubat depremleriyle yıkım yaşayan Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 5.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin çevre illerde de hissedildiği belirtildi. Peki Kahramanmaraş’ta deprem mi oldu? Bugün nerede deprem oldu?

Kahramanmaraş’ta deprem mi oldu?

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) yapılan açıklamaya göre, deprem 09.31'de ve 7 kilometre derinlikte gerçekleşti.


Deprem, Adana, Gaziantep, Osmaniye, Adıyaman gibi çevre illerde de hissedildi. Şu ana kadar can kaybı ya da büyük çaplı hasarla ilgili bir açıklama yapılmadı, ancak yetkililer olası gelişmelere karşı dikkatli olunması gerektiğini belirtti. Deprem, bölge halkında kısa süreli paniğe neden oldu.

muratcankilic@haber365.com.tr