16.08.2021-09:28 (Son Güncelleme:16.08.2021-14:04)

Son Dakika: Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı Ertelendi!

Cumhurbaşkanlığı kabinesi bugün toplanıyor. Toplantının ana gündem maddeleri koronavirüs salgını, yangın ve sel felaketleri ile Afganistan olacak.

Kabine toplantısı, Türkiye’de yaşanan afetlerden dolayı ertelenmişti. Son dakika haberine göre geçtiğimiz günlerde meydana gelen yangın ve sel felaketlerinin yaşanması nedeniyle birçok bakan sahada çalışmaların içerisinde olduğu için ileri tarihe çekilen Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı bugün de ertelendi. Bununla beraber bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Bakanlar Kurulunu toplaması düşünülüyordu. Fakat kabinede görevli birçok bakanın saha çalışmalarında olduğu için bugün gerçekleşemeyeceği bildirildi.

BAKANLAR SEL BÖLGESİNDE, KABİNE ERTELENDİ

Diğer yandan 2 Ağustos tarihinden şimdiye dek meydana gelen yangın ve sel felaketleri nedeniyle birçok bakan sahada olan çalışmaların içerisinde bulunması nedeniyle bir süredir ertelenen Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı bugün de ertelendi.

Bakanların bir bölümünün yangın coğrafyasında bir bölümünün de Kastamonu, Sinop ve Bartın'daki sel felaketinin yaşandığı Batı Karadeniz'de olduğu belirtilirken kabine toplantısının ileri bir tarihe ertelendiği bildirildi.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr