22.10.2024-13:44 (Son Güncelleme:22.10.2024-13:44)

Sivas'ta Kar Yağışı Etkisini Gösterdi

Sivas'ın yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu, beyaz örtüyle kaplandı.

Sivas'ta Kar Yağışının Etkileri

Sivas'ın yüksek kesimlerinde kar yağışı belirgin bir şekilde etkili oldu. Kentin, uzun bir süredir mevsim normalleri altında seyreden hava sıcaklıkları, aniden soğuk ve yağışlı bir havaya dönüşerek bu durumu pekiştirdi.

Geminbeli Geçidi'nde Kar Yağışı

Karadeniz ile iç bölgeler arasındaki bağlantıyı sağlayan Sivas-Suşehri kara yolu üzerindeki 2 bin 10 rakımlı Geminbeli Geçidi'nde etkili olan kar yağışı, sürücülerin dikkatli olmasını gerektiriyor.

Eğriçimen Yaylası'nda Kış Manzarası

Koyulhisar ilçesinde, çam ağaçlarıyla kaplı Eğriçimen Yaylası'nda da kar yağışı etkisini sürdürüyor. İlçeye 17 kilometre mesafede bulunan yaylada dün başlayan kar yağışı aralıklarla devam ediyor ve beyaz örtüyle kaplanan yaylada kar kalınlığı yer yer 5 santimetreye ulaştı.

İl Merkezinde Soğuk Hava

Sivas il merkezi de soğuk hava koşullarından nasibini alarak etkili bir şekilde soğuk hava dalgasıyla karşı karşıya kalıyor.

Sivas'ın yüksek kesimlerinde kar yağışı etkisini gösterdi. Koyulhisar ilçesinde, çam ağaçlarıyla kaplı Eğriçimen Yaylası'nda kar yağışı etkisini sürdürdü. Beyaza bürünen yaylada kar kalınlığı yer yer 5 santimetreye ulaştı.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr