14.10.2024-16:52 (Son Güncelleme:14.10.2024-16:53)

Sivasspor, Hatayspor Maçı İçin Hazırlıklarına Devam Ediyor

Sivasspor, Hatayspor karşılaşması için antrenman programını sürdürüyor. Teknik direktör Bülent Uygun liderliğinde çalışmalara devam.

Sivasspor, Hatayspor Maçına Hazırlanıyor

20 Ekim Pazar günü sahasında Atakaş Hatayspor ile karşılaşacak olan Sivasspor, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında yapacağı mücadele için hazırlıklarına hızla devam ediyor.

Antrenman Detayları

Kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman, teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde başladı. Antrenman, aerobik koşusuyla başladıktan sonra, futbolcular için 5'e 5 turnuva ile devam etti.

Takım, bu süreçte ayrıca koordinasyon ve çabukluk çalışmaları yaptı. Dayanıklılık koşuları ve 3 grup halinde yapılan yarı saha çift kale maçla bu önemli antrenman tamamlandı.

Gelecek Antrenman

Sivasspor, 20 Ekim'deki maç öncesinde yarın gerçekleştireceği antrenmanla Hatayspor'a karşı vereceği mücadeleye hazırlık sürecini sürdürecek.

Net Global Sivasspor, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında 20 Ekim Pazar günü sahasında Atakaş Hatayspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti. Antrenman teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde gerçekleşti.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr