22.10.2024-13:57 (Son Güncelleme:22.10.2024-13:57)

Sivasspor Adana Demirspor Maçına Hazır

Sivasspor'un teknik direktörü Bülent Uygun, Adana Demirspor maçı için galibiyet hedeflediklerini vurguladı.

Sivasspor Adana Demirspor Maçına Odaklandı

Trendyol Süper Lig temsilcisi Net Global Sivasspor, Adana Demirspor ile oynayacağı zorlu maç öncesi hazırlıklarını yoğun şekilde sürdürüyor. Teknik direktör Bülent Uygun, kazanmak için motivasyonlarının yüksek olduğunu ifade etti.

Bülent Uygun'dan Açıklamalar

Takımın teknik direktörü Bülent Uygun, kulüp tesislerinde düzenlenen antrenman öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, geçtiğimiz hafta Atakaş Hatayspor'u mağlup etmenin verdikleri umutla, "Önümüzdeki günlere daha güzel bakmak adına kazanmak istiyoruz" dedi.

Uygun, santrafor pozisyonunda sıkıntı yaşadıklarının altını çizerken, sakat olan Rey Manaj'ın Hatay karşısında oynamasının takım için sevindirici olduğunu belirtti. "Rey Manaj attığı gollerle takımın galibiyetinde başrol oynadı. Takımı motive etmesi ve öz güven kazandırması adına bize çok büyük katkı yaptı"

Zorlu Maç Öncesi Hazırlıklar

Cuma günü Adana Demirspor ile karşılaşacaklarını hatırlatan Uygun, rakiplerinin kaliteli bir kadroya sahip olduğunu ancak bazı krizlerden geçtiğini söyledi. "Zor bir maç bizi bekliyor. İnşallah galibiyet serisi başlatırız"

Net Global Sivasspor, haftanın antrenmanına ısınma hareketleriyle başladı ve futbolcular gruplar halinde pas çalışmaları yaparak idmanı tamamladı. Takım, yarınki antrenmanla Adana Demirspor maçı için hazırlıklarına devam edecek.

Net Global Sivasspor, Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında deplasmanda Adana Demirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına kulüp tesislerinde devam etti. Bir lisenin öğrencileri antrenman öncesi futbolcularla fotoğraf çektirdi.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr