24.10.2024-15:56 (Son Güncelleme:24.10.2024-15:56)

Sipay Bodrum FK, Fenerbahçe Maçına Hazırlıklarını Sürdürüyor

Sipay Bodrum FK, Fenerbahçe ile oynayacağı maç için çalışmalarını yoğunlaştırdı. Teknik direktör Taşdemir ve futbolcular açıklamalarda bulundu.

Sipay Bodrum FK, Fenerbahçe Maçına Hazırlanıyor

Sipay Bodrum FK, Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında 27 Ekim Pazar günü gerçekleştireceği Fenerbahçe karşılaşması için çalışmalarını sürdürüyor.

Taşdemir: "Fenerbahçe Büyük Bir Camia"

Takımın teknik direktörü İsmet Taşdemir, Fenerbahçe'yi değerlendirdi ve şöyle dedi:

"Fenerbahçe çok şampiyonluklar yaşamış, büyük bir camia. Çok yetenekli ve kalifiye oyunculara sahip bir takım. Biz de kendi hazırlıklarımızı yapıyoruz. Eksiklerimiz var, bunları tamamlamaya çalışıyoruz. Kadro kalitesinde ciddi bir fark var ama futbol sahada oynanıyor ve o gün maça en iyi hazırlanan takım genelde başarılı oluyor."

Gökdeniz: "Sakatlıktan Dönmenin Mutluluğunu Yaşıyorum"

Yeşil-beyazlı futbolcu Gökdeniz Bayrakdar, üç haftalık sakatlık sürecinin ardından takımla çalışmalara katıldığını belirtti. Bayrakdar, maçla ilgili olarak, "Fenerbahçe maçında hocam şans verirse inşallah sahada olacağım. Yeni sakatlıktan döndüm ve bu süreçte iyi çalıştığımı düşünüyorum. Umarım istediğimiz sonucu alır, Bodrum'a döneriz" şeklinde konuştu.

Sipay Bodrum FK, Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında 27 Ekim Pazar günü deplasmanda Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti. Antrenmanda futbolcu Fredy'de yer aldı.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr