08.10.2024-09:41 (Son Güncelleme:08.10.2024-09:41)

Sıla Bebeğin Cenazesi Aile Yakınlarına Teslim Edildi

2 yaşındaki Sıla bebeğin cenazesi, hastaneden teslim alındı ve öğle vakti toprağa verilecek.

Sıla Bebeğin Cenazesi Ailesine Teslim Edildi

Tekirdağ'da, cinsel istismara uğrayan ve darbedilen 2 yaşındaki Sıla bebeğin cenazesi, yakınlarına teslim edildi. Bebeğin cenazesinin, öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından defnedileceği bildirildi.

Hayatını Kaybeden Sıla Bebeğin Cenazesi

Dün, tedavi gördüğü Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi'nde yaşamını yitiren Sıla'nın cenazesi, adli tıp incelemeleri sonrasında aile bireylerine teslim edildi. Sıla bebeğin gözyaşı döken aile üyelerine, Tekirdağ Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri destek sağladı.

Olayın Ardındaki Gelişmeler

Malkara ilçesinde yaşayan B.Y., kızı S.Y.'nin uyanmadığını bildirip hastaneye götürmesinin ardından, bebeğin beyin kanaması ve cinsel istismar şüphesiyle hastaneye sevk edildiği belirlendi. Bu süreçte olay polise iletildi.

Yaşanan sürecin sonunda, bebek beyninden ameliyat edildi ve yoğun bakımda tedaviye alındı.

Olayla ilgili soruşturma kapsamında, anne B.Y., birlikte yaşadığı S.Ö. ve komşuları K.A. ile onun 13 yaşındaki oğlu ve 14 yaşındaki kızı gözaltına alındı. Tutuklanan şüpheliler arasında, yaşananların sorumluluğu araştırılmaktadır.

Sıla bebeğin 5 yaşındaki kardeşi A.Y., devlet korumasına alınmış durumda. Tekirdağ Baro Başkanı Egemen Gürcün, cinsel istismar olgusunun adli tıp raporu ile teyit edildiğini bildirmişti.

Ne yazık ki, Sıla bebek, bir aydır tedavi gördüğü hastanede hayata veda etti.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr