17.07.2022-09:13 (Son Güncelleme:17.07.2022-09:13)

Şeyma Şubası kimdir? Şeyma Şubası ile Acun Ilıcalı neden kavga etti? Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı arasından nafaka kavgası

Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı arasından nafaka kavgası. Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı ile eski eşi Acun Ilıcalı arasında nafakadan kaynaklı sebeplerle bir tartışma yaşandığı iddia edildi. Peki Şeyma Şubası kimdir? Şeyma Şubası ile Acun Ilıcalı neden kavga etti? İşte konunun detayları...

Magazin dünyasının gündem isimlerinden birisi olan Şeyma Subaşı, aşk hayatıyla ve sosyal medyadan paylaştığı pozlarla gündem olmaya devam ediyor. Acun Ilıcalı ile olan evliliği sebebiyle ilk kez ciddi anlamda dikkat çeken Şeyma Şubaşı ile TV8’in patronu Acun Ilıcalı arasında nafakadan kaynaklı sebeplerle bir tartışma yaşandığı iddia edildi. Peki Şeyma Şubası kimdir? Şeyma Şubası ile Acun Ilıcalı neden kavga etti?

Şeyma Şubası ile Acun Ilıcalı neden kavga etti?

Ortaya atılan bir iddiaya göre Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı, Bodrum’daki bir mekanda nafaka ile ilgili konuşmak üzere bir araya geldi. Ancak Şeyma Subaşı konuşmanın ilerleyen safhalarında sesini yükselterek konuşunca Acun Ilıcalı’nın sinirlenerek mekanı terk ettiği ifade edildi.


Şeyma Şubası kimdir?

Şeyma Subaşı, 2 Temmuz 1990 tarihinde Samsun’da doğdu. Akademik hayatını İstanbul Aydın Üniversitesi Moda Tasarım bölümünde tamamlayan Subaşı, 2008 yılında Miss Turkey yarışmasında yer aldı.

Miss Turkey’den sonra Acun Ilıcalı’nın sunuculuk yaptığı Var Mısın Yok Musun programında yarışan Şeyma Subaşı, bu program sonrasında Acun Ilıcalı ile aşk yaşadı ve Ilıcalı ile evlendi. Fakat 26 Kasım 2018 tarihinde özel sebeplerden dolayı ikili yollarını ayırdı.

Şeyma Subaşı’nın Acun Ilıcalı’dan Melisa adında bir çocuğu bulunuyor.

muratcankilic@haber365.com.tr