13.12.2021-10:28 (Son Güncelleme:13.12.2021-14:29)

Serkan Kıyak Öldü mü, Serkan Kıyak Olayı Nedir?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına evden kaçan eşini aramak için gelen Serkan Kıyak kendisini asarak intihar etti. Peki, Serkan Kıyak öldü mü, Serkan Kıyak kimdir, Serkan Kıyak kaç yaşında? Sizler için derledik.

Geçtiğimiz hafta Müge Anlı ile Tatlı Sert programına evden ayrılıp pideciye kaçan eşini bulmak için gelen Serkan Kıyak henüz yaşını bile doldurmamış bir bebekleri olduğunu da söylemişti. Serkan Kıyak eşine çağrıda bulunurken bağırıp kendini yerlere atmıştı. Tüm Türkiye tarafından konuşulan bu olayda yeni bir gelişme yaşandı. Serkan Kıyak’ın intihar ettiği haberleri her yerde. Peki, Serkan Kıyak öldü mü, kimdir? İşte detaylar…

MÜGE ANLI'DAN SERKAN KIYAK YORUMU GELDİ

Programına katılan Serkan Kıyak hakkında çok üzüldüğünü ifade eden Müge Anlı, olayla ilgili şunları söyledi;

"Dün çok üzücü bir haber aldım. Hepimiz onu çok sevmiştik. Buradan gittikten sonra eşiyle barışma çabalarını sürdürmüş ama ret cevabı almış. Çocuğunu ablasına bırakıp hayatına son vermiş. Geçen haberlerde evde ölü olarak bulunuyor ama soruşturmalar sürüyor. Biz onu bugün İstanbul'a bekliyorduk onunla Zahide Yetiş'in programında birlikte mutfağa girecektik. Sanırım tüm amacını bu evliliğe bağlamış. Giderken morali gayet yerindeydi. Ailesi de 'seni yeniden evlendiririz' demiş. Biz burada kalması için de ısrar ettik. Burada yerlere yatınca biz ona bir psikiyatriden destek al demiştik ama kabul etmedi."

Programda, Serkan Kıyak'ın ardından eşi Zehra Kıyak'ın da olayla ilgili şunları söylediğini aktarıldı;

"Serkan çok iyi kalpli bir çocuk ben onu çok sevdim. Eşi, aileyi arayıp 'Maaşı da ben alacağım çocuğu da size bırakacağım' demiş."

SERKAN KIYAK ÖLDÜ MÜ?

Geçtiğimiz hafta Müge Anlı ile Tatlı Sert programında iki yıllık eşini arayan Serkan Kıyak, eşinin onu defalarca aldatmasına rağmen her seferinde affettiğini söylemişti. Canlı yayında sinir krizi geçiren ve karısına dön çağrısı yapan Serkan Kıyak’ın intihar ettiği öğrenildi.

Yayınlanan habere göre Durak Mahallesi Hoca Tahir Efendi sokağında ikamet eden Kıyak, evinde kendini asarak hayatına son verdi. Eşinin pideciye kaçmasının ardından bunalıma girdiği söylenen Serkan Kıyak’ın yakınlarına mesaj atıp helallik istediği söyleniyor.

Canlı yayın esnasında yaşadığı sinir krizinin ardından tekrar yayına çıktığında eşinden ayrılacağını ve yeni bir başlangıç yapacağını söyleyen Kıyak, Müge Anlı’ya da kendi yaptığı böreği ikram etmişti.


SERKAN KIYAK OLAYI NEDİR?

32 yaşındaki Serkan Kıyak, Müge Anlı ile Tatlı Sert programında eşine yaptığı çağrılarla tanınmıştı. Yetiştirme yurtlarında büyüyen Serkan Kıyak iki yıl önce eşiyle görücü usulüyle evlendiğini ve henüz 19 aylık bir bebekleri olduğunu söylemişti. Serkan Kıyak’ın eşi, çocuğunu, eşini ve görme engelli anneannesini evde bırakarak pideciye kaçmıştı.

Serkan Kıyak eşine çağrı yaparken "Bu mu emeklerimin karşılığı? Beni 4-5 defa aldattın, affettim. Dön gel! Yine affederim... 87 yaşında nenene nasıl kıydın, gittin? Zehra geleceksin... Ben seni sevdim. Ben sana ne yaptım? Hayallerimi yıktın. Yaşayamam ben... Şikayetçiyim" sözlerini kullanmıştı ve canlı yayında sinir krizi geçirmişti.

Serkan Kıyak’ın eşi canlı yayına yaptığı telefon bağlantısında eşini ve ailesini istemediğini dile getirdi. Telefonun ardından yıkılan Kıyak, defalarca sinir krizi geçirdi. Bir sonraki programda yeni bir başlangıç yapacağını ve eşinden ayrılacağını söyleyen Serkan Kıyak’ın intihar ettiği öğrenildi. Olayın detayları merak ediliyor.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr