21.02.2024-11:55 (Son Güncelleme:21.02.2024-11:55)

2006 ve 2009 seneleri arasına damga vuran Selena dizisindeki performansı ile hafızalara kazınan ünlü oyuncu Sinem Kobal hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. Kobal'ın Selena dizi ile sahnelere döneceği konuşuluyor.

1


Kendisi gibi oyuncu olan ve şimdilerde Kim Milyoner Olmak İster'in sunuculuğunu yapan Kenan İmirzalıoğlu ile evlenip çocuk sahibi olan Sinem Kobal, ekranlara uzun süredir ara vermişti.

2


Ortaya atılan bir iddiaya göre, Sinem Kobal’ın Selena dizisiyle sahneye döneceği gündeme geldi.

3


Karizmatik oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile evli olan ve Lalin ve Leyla adından iki kız çocuk dünyaya getiren Sinem Kobal bir süredir çocuklarıyla ilgilendiği için ekranlara ara vermişti.

4


Gelen teklifleri değerlendiren Kobal hakkında flaş bir iddia gündeme oturdu.

5


2006 ile 2009 seneleri arasında ATV’de ekrana gelen ve kısa sürede fenomen olan Selena dizisiyle hafızalara kazınan Sinem Kobal’a ilginç bir teklif geldi.

6


Birsen Altuntaş; "Kulislerden sızan bilgiye göre 6 yıl önce Youtube’a yüklenen ilk bölümü 24 milyon izlenen dizinin sahneye müzikal olarak uyarlanması için hazırlıkları başladı. Sinem Kobal’ın müzikalde başrolü oynaması gündemde…" dedi.

7


Sinem Kobal, Gökhan Keser, Cansu Demirci, Zuhal Topal gibi isimlerin yer aldığı dizinin fanları bu iddiayı duyunca epey heyecanlandı.

Selena'nın iyilik meleği Sinem Kobal'dan bomba haber: Geri dönüyor! Başrolde o var...
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR